fredag 7. august 2009

Jag vann!


Fatta hur otroligt glad jag blev när jag insåg att jag vunnit tävlingen hos Stora Lilla J tidigare i somras! Hon gör grymt coola meps och just virka är ju något jag inte ägnar mig åt själv. Tyvärr kom mepsen fram precis efter att vi åkt på semester så detta inlägget är verkligen sent ute... Tur för henne att hon själv tog bilder av mepsen innan hon skickade den.

På min bild syns det tyvärr inte riktigt hur grymt cool Mille är i sin meps, imorse strosade han runt och kastade den i vädret, plockade upp den, satte den på huvudet och kastade iväg den igen... Det är ett tydligt tecken på att han gillar den!

Hur som haver: tack fantastiska Stora Lilla J för att jag fick vinna din tävling! Den sitter såååå bra på Mille och han kan nog använda den länge!!

4 kommentarer:

LillaBarn sa...

Grattis, vad fin den var!!

stora lilla j sa...

Åh vad kul att ni gillade den! :-) Vad söt han blev i den...

MinaMirakel sa...

Den var ju supercool./Åsa

Strömming sa...

Vilken härlig meps du vann! I fick också en meps i början av sommaren och den är väldigt uppskattad och hon får många kommentarer om vilken finmössa hon har! Grattis till vinsten! :D Fin färgkombo i den var det också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no