mandag 5. november 2012

Blir dette bra tro?

Jeg elsker kjoler og skjørt til meg selv. I høst så jeg denne kjolen på utsiden av et Burdablad (nummer 8/2012), og ble rett og slett forelsket! Likevel har det som vanlig tatt litt tid før jeg faktisk startet. Jeg har mange prosjekt i hodet, men får ikke alltid saksa fram...

Egentlig er dette mønsteret til vevde stoffer. Men så var det bare det at jeg fikk for meg at jeg skulle prøve å sy det i Gigaballene fra  i k a s y r. Grønn med hvite baller på skjørtedelen og hvit med grønne baller på overdelen. Hva tror dere?
Jeg er selv ikke helt sikker på om det blir bra nok. Jeg har gått ned en størrelse og syr uten fôr. Vi får se hvordan det går! Nå gjelder det bare at jeg finner tid til å fortsette!

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Høres herlig ut!

Annwes sa...

Spennande! Stoffet ser ut til å vere passande stil for kjolestilen, synest eg. Eg ville nok vere litt redd for at det blei for "dvaskt" eller slaskete, eller kva eg skal seie, med berre eitt lag singeljersey i overdelen, men om meininga er at det skal vere ein strandkjole for sommaren, blir det sikkert bra. Viss ikkje, kanskje det vil lønne seg å fore overdelen likevel? (dobbel jersey?) Lykke til, då!

Jes sa...

Så spännande det ska bli att se resultatet :) väntar med spänning.

Jes sa...

Så spännande det ska bli att se resultatet :) väntar med spänning.

Anonym sa...

Det blir sikkert kjempe fint. Gleder meg til å sjå.
Eg fekk pakke på lørdag, ein gekko-dress. Lilla med sopper på, den var så fin. Du syr utrulig fint- den kan brukes med vrangen ut!

Pyssel på Torp sa...

Spännande! Jag ska ju också sy en likadan, ska bli intressant att se hur de kommer att bli båda två.

Malin Ramberg sa...

Själv satt jag och drömde mig bort i Burda style 10/2012 igår och tänkte precis som dig att jag borde göra ett blogginlägg av alla fina klänningar i den ;-)

AvMeg sa...

Så spennende - høres veldig tøft ut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no