onsdag 21. august 2013

Jeg vil sy en ugle!

Her i heimen har vi hatt en fin ettermiddag med venner som vi ikke har klart å treffe på altfor lenge. De hadde med seg en herlig bok til meg. Det var litt kaotisk akkurat når jeg fikk den, men jeg forstod det som at den var kjøpt på loppis?
Boka heter Lekedyr og eventyr og er utgitt i 1970. Den er nettopp en blanding av mønsterbok med mønster og sømbeskrivninger på herlige små lekedyr blandet med eventyr og historier om dyrene man kan sy.

Millemann er veldig glad i ugler, så da passer det veldig godt at det første dyret jeg så i boka var nettopp en ugle. Utrolig søt var den også! Jeg gleder meg til å bla enda mer i boka og enda mer til å sy fra den. Tusen takk!

Som en liten kuriosa var det både ferdigklipte mønster og utklipp fra magasiner bakerst i boka. Og der fant jeg jammen en advarsel fra NAFs blad Motor med overskriften "Kjøpte bil og pådro seg farskapsbidrag", det virker som at det en gang i tiden har vært risky business å kjøpe bruktbil!

2 kommentarer:

AvMeg sa...

Den boka har jeg også. Mange fine dyr, men jeg har ikke fått prøvd meg på noen enda :)

Flickan F sa...

Brukar titta in på Gekko emellanåt. Skänker alltid inspiration, även om min design vänder sig främst till stora flickor. Flickan F har dock planer på att låta ett av plaggen få ugglemönster. Tack för inspirationen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no