OM GEKKO /


Gekko ble til en vinterdag i Sverige. Jeg hadde blitt mor til min fine datter og var på stadig leting etter funksjonelle og kule klœr til henne. Da jeg ikke alltid fant det jeg ønsket i butikkene begynte jeg å sy klœrne selv. Samtidig skapte jeg sybloggen "Att sy en Gecko", der blogget jeg om klœr jeg sydde til veslejenta mi og etterhvert lillemann.
Etterhvert som jeg sydde begynte bestillingene å strømme inn, når etterspørselen fra både privatkunder og forhandlere ble større og større kom beslutningen om å begynne å produsere i fabrikk. Og her står vi nå. Gekko er et familieeid foretak som viser opp vår stolthet: deilige myke klœr til de viktigste personene i vårt liv!
I følge Gekko skal barneklœr vœre gode å ha på, ikke hindre barnet i lek og tåle en støyt. De skal også kunne brukes lenge av raskt voksende babyer. Mange av klœrne vi skaper har retro innslag med sleng i beina og snibber som fører tankene til 70-tallet.
Gekko har nå fabrikkssydde kolleksjoner som selges hos forhandlere, vi har også stoffer i jersey som selges i egen nettbutikk samt i flere andre land. Samtidig klarer jeg ikke å slutte og skape og sy i liten skala, så Gekko Handmade selges fremdeles på Sukker Designkollektiv på Bakklandet i Trondheim.
I bloggen skriver jeg om det jeg syr, og om nyheter i Gekkokolleksjon og stoffer. Jeg blir alltid glad for kommentarer!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no