tirsdag 8. mai 2007

En kille kan visst ha byxor med lite rosa i!Dotterns killkompis A var avis på hennes rosa camobyxor så han fick också ett par. Denna gång med Gekkomärket mitt bak under mudden och en dekorstickning under muddkanten där jag sydde ner sömsmånen. Det känns lite mer välsytt på det sättet. Samma tyg som de första camobyxarna, köpt på Stoff och Stil hösten 2006. Mönstret är mitt ständigt omarbetade byxgrundmönster som jag alltid använder, det var ursprungligen ett mönster på tights från Ottobre 1-07.

På den översta bilden står dottern till vänster med sina välanvända byxor och A till höger med sina nya, nystrukna. Konstigt att de stod stilla på samma ställe tillräckligt länge till att vi fick tagit en bild!

11 kommentarer:

Florin sa...

Klart att killar oxå kan ha rosa!!!! Jätte fina och jag håller med om att kantstickningen gör att klderna ser mer välsydda ut. Gör oxå stickningar på brallor i vävda tyger :-)

Tyrvi sa...

Klart pojkar ska ha rosa! Varför ska de bara ha murriga tråkiga färger, stackarna. Bara de gillar rosa så, vilket de flesta små pojkar jag känner gör.

Jag syr också stickningar nästan alltid i vävda tyger :-) Då håller plaggen formen bättre efter tvätt när man som jag inte orkar stryka tycker jag.

Jes sa...

Byxorna blev jättefina, Klart killar kan ha rosa:) Nästa gång vi ses kanske man kan få slänga ett getöga på ditt byxmönster :)

Callelin sa...

Klart att killar kan ha rosa :) Felix har rosa plagg han med. Jättesnygga byxor!! *avis*

Botilda sa...

Bra det där med stickningar, och rätt enkelt. Jag tänkte försöka mig på stickning med tvillingnål nästa gång, så att stickningen hamnar på var sin sida sömmen liksom. Vi får se...

Gekko sa...

Tack för alla kommentarer!
Smart det där med att inte behöva stryka, jag gör ju aldrig det. Bara när jag syr:-)
Tvillingnålsstickning låter ju snyggt, vill jag också testa!

Thea sa...

Supersnygga! Gecko, måste säga att din blogg har inspirerat mig massor! Jag har tittat och tittat och till slut bestämt mig för att våga själv!

malin sa...

Självklart så kan en kille ha rosa! Supersnygga brallor :)

Anonym sa...

Jättefina byxor! Pojken A är kompis via AFF med min son Malte. Undrar lite om du syr på beställning? Jag skulle så gärna vilja ha en bodysuit likt dem som finns på "Trikodils" hemsida men vill inte ge 500 för dem och vågar/orkar inte sy själv. Om du har lust kan du väl prata med A:s mamma så får du mitt nummer. Kram!

Agneta sa...

Jag får nog också testa stickningar när jag nu får sylust igen. Den är alldeles bortblåst just nu!

Kanonfina byxor på kanonfina barn!

Gekko sa...

Kul att jag kunde inspirera dig Thea. Dubbelt så kul att du också har en blogg nu så blir jag också inspirerad!
Tack Malin och Agneta!
Maltes mamma, just nu är det lite stiltje på syfronten här men jag skall fundera på saken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no