fredag 7. oktober 2011

Edgy Dots - stem fram din favoritt!


Nytt stoff på gang!
Dette kommer sannsynligvis til å komme i to fargekombinasjoner, blir det noen av disse? Hva synes du? Jeg har lagt inn en undersøkelse der du kan stemme fram din favoritt øverst i sidemenyen til venstre.

Stoffet er laget i samarbeid med Malin Ramberg / Skapat av mig. Obs at dette ikke er den ferdige utgaven av trykket, vi jobber på små endringer i trykket fremdeles.

Stem gjerne på din favoritt, og kom gjerne med kommentarer i tillegg. Liker du best to like farger? To farger med kontrast? Vil du helst ha en helt annen fargekombinasjon? Hvilke aldersgrupper synes du det passer til?

16 kommentarer:

fante sa...

Ååååååh. Det gröna är mitt ;-)

Knejs sa...

Riktigt snygga!!!!
Det gröna är absoluta favoriten, tätt följt av brun/blå

Kicki sa...

Kommer grodtyget i fler färger? Tycker det skulle va så fint i alla möjliga färger. typ gult, turkos, rött, lila.. osv! =)

Gekko sa...

Kicki: det kommer komma i flera färger men inte just ännu :-)

ninne sa...

GRYMMA!!!
Det absolut snyggaste var brun-turkos tycker jag. Till allt!

LillaRöd sa...

De här gillar jag! Blir sugen på det blåprickiga skulle passa mig (möjligen med rädslan att de ljusblå drunknar bakom de bruna...) och det gröna till lillgrabben!

[bebisblä] sa...

Kan inte låta bli att komma med ett helt annat förslag. Jag tycker att det skulle vara urläckert med regnbågsrandigt och gärna med svart bakgrund, men vit eller vilken annan färg som helst skulle passa som bakgrundsfärg. Fast det kanske skulle bli för lika Villervalla?

Kicki sa...

Va lycklig jag blir! för grodtyget är helt fantastiskt! det är så kul att det är, i princip, enfärgat men ändå så mycket liv i det!

Ingrid sa...

Å, jeg gleder meg! :D Det grønne og det lilla er mine favoritter!

Litefrø sa...

Nydelige!!! Jeg liker godt de to øverste!

Bustråden sa...

Det grön -bruna är en klar favorit, sen det turkos-turkos. Även ett med fler färger skulle vara roligt, kanske grön,brun,turkos, eller röd,mörk turkos, grön, gul.

Linda sa...

Av dessa tycker jag bäst om det Brun-Turkosa, men jag skulle gärna se nåt tyg med marinblått-blått!

Elin sa...

Jag älskar ju grönt, så jag röstar på brunt-grönt. Men dessutom tycker jag att det går att kombinera till så mycket. Kanta med rosa, så blir det fint till en liten tjej tex. Det går att matcha med rött, brunt, grönt, blått, turkos, gult... Ja, mycket! :)

Anonym sa...

Blå/blå var jättefin! Brun/blå kommer tvåa :) Hade!
/Doris D

Anonym sa...

Det grønne/brune, lysblå/blå og lyslilla/lilla hadde mest likeverdige farger, hvis man kan si det slik. Jeg likte det blå/brune veldig godt, men som lilla röd nevnte forsvinner liksom det blå bak det brune. Men det er kanskje bare nå når vi ser det på skjermen?
Det blir spennende å se hva du går for, og hvordan STOFFET faktisk blir :-)

Gro sa...

Vil ha den grønne! :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no