lørdag 28. januar 2012

Finkjolen

Rask posering i snøen...
Gulljenta mi fikk seg en ny kjole til jul. Hun elsker den og har brukt den til alle festlige anledninger siden da. Og festlige anledninger har det ikke manglet, det har vært juleselskaper, juletrefester, og ett nyttårsaften tror jeg det har vært et bursdagsselskap i uka. Da er det fint at vi ikke har behøvd å diskutere hva hun skal ha på seg.

Lilla er en yndlingsfarge i vår slekt virker det som, og jentungen er også veldig glad i den. Akkurat nå er hun aller aller mest glad i lilla, og så veldig glad i turkis. Litt godt at det ikke bare skal være rosa hele tiden. Og siden jeg også da er veldig glad i lilla så er det jo perfekt!
Hvordan er det med dere andre som har jenter? Er det bare rosa og lilla som gjelder eller liker de andre farger også?

Dette var det aller første plagget jeg fikk sydd med en av mine nye favorittkombinasjoner, lilla blomster og lilla/syrén Edgy dots. Den mørke lillafargen er akkurat den samme i begge stoffene og det grå i lilla blomster er veldig fin sammen med syrénfargen.


:mønster:
Fra Ottobre Design, ikke det nyeste. Kan det være nr 5 2011? Det må jeg sjekke. 

:materiale:
Lilla blomster, Gekkostoff. Finnes hos JNYdesign i Sverige (eller kommer ihvertfall dit snart), hos Ikasyr i Finland og hos en del forskjellige forhandlere i Tyskland. I Norge finnes det i Gekkoshop, men det er et begrenset antall meter igjen og det er ikke på vei inn igjen med det første.
Lilla Edgy dots, Gekkostoff. Finnes hos Live Home i Sverige, hos Ikasyr i Finland og i Gekkoshop i Norge.


Ha en riktig god helg! :-)

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Jätte fin!
min tjej gillar rosa men också turkost och grönt!

Gulltann og Pus sa...

Nydelig kjole og fantastiske stoffer! :-)

Bergljot sa...

Fin kjole! Min jente på to er noe sær når det kommer til klær..fargene er ikke sååå nøye, men det er veldig populært med dyr el. figurer hun kan si navnet på. Lommer trekker også opp:) Mitt neste prosjekt er en kjole i det brune blomsterstoffet ditt, med lommer:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no