torsdag 28. februar 2013

Handmade

I slutten av april kommer en splitter ny sybok av og med norske sybloggere ut på markedet, "Handmade". Motor Forlag som tidligere har gitt ut Made by me kommer ut med en ny og kanskje enda bedre bok?

Denne gangen fikk jeg tid til å være med i boka, og jeg gleder meg som en unge til den kommer ut. Nå skal jeg helst ikke røpe hvilke mønster jeg har med i boka, men det vet jeg, at boka blir bra! ;-)
Boka blir hovedbok i Hobbyklubben i april, den har 50 oppskrifter og mange spennende bidragsytere. Følg med på forlagets Facebookside, om jeg har forstått det rett kommer de til å gi litt flere teasers etterhvert.

Dette har forlaget skrevet om boka:


Et utvalg av Norges beste syoppskrifter!
Bli inspirert av kreativiteten og sygleden til bidragsyterne i denne boken. Oppskriftene er et resultat av en konkurranse som ble spredt via sosiale medier, og de 50 beste bidragene er samlet i Handmade. Her finner du oppskrifter på klær til voksne og barn, tilbehør, interiørprosjekter og utstyr til babyen. Boken passer like godt for deg som er helt ny i faget som for deg som har traktert symaskinen en stund.


7 kommentarer:

AvMeg sa...

Så tøft! Spennende, gleder meg til å bla i den :)

od Andulky sa...

Spännande kul!!

Hekkan Hekkel sa...

Gratulerer, så kjekt :) Eg gler meg til å sjå i denne boka, og ikkje minst til å la meg inspirere av alt de flotte de flinke sydamer kreerer :) Tida strekk nok ikkje til til sying for min del enno, for eg er sjølv opptatt med eiga bok som kjem til hausten.. :)
Spanande tid vi har i vente :)
Mvh, KristiN

Elisabeth sa...

Gleder meg!

Linda sa...

Så spännande Guro...har en känsla av att min svågerska kommer ha bilen full av norska böcker nästa gång vi träffas. Tack för tipset av den andra boken. Den är inköpt och min svägerska har tittat i den lite. Massa fint tydligen. Härligt!!! Ser fram emot denna oxå.
:) Linda

Le Petit sa...

Vad kul! Fick den första boken i julklapp och kommer köpa denna också.

Åsa Tidqvist sa...

oj vad roligt! grattis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no