onsdag 23. september 2015

Grønne bjørner


Her om dagen fikk jeg lov til å være "vikar" på Klar, ferdig - sy! i selve butikken i Trondheim. Jeg, lillesøt som alt har blitt fire måneder og mannen til Ingrid huserte der. Lillesøt koste seg med masse oppmerksomhet, og selv passet jeg på å sy litt mellom kundene.

Resultatet ble en heldrakt fra Heilt spesiell og Jubelboka. Dette er et kjempefint mønster med god passform. I boka har de brukt en annen variant av halsåpning, men jeg valgte å kante ned i raglansømmen, slik de viser det i et av bodymønstrene. Jeg liker den åpningen godt da det blir en stor og vid åpning som gjør det lett å ta av og på klærne.

Stoffene jeg valgte er fra Klar, ferdig - sy! såklart. Grønn jersey med kule bjørner fikk selskap av lyserosa ribb til kantebånd. Jeg er veldig glad i å kombinere grønt med rosa, men jeg tror det er premiere for meg med lyserosa til en sånn grønnfarge. Selv synes jeg at det ble kjempefint, og det syntes visst de store barna også :D:mønster:
Kombinasjon av mønster på heldrakt fra boka Heilt spesiell og Jubel med halsåpning på body fra den samme boka. Størrelse 68.
Bodysuiten sitter kjempefint på, det er mulig at jeg legger til litt i lengden på beina neste gang (Lillesøt har visst litt lange bein)

:materiale:
Økologisk jersey med bjørner fra Klar, ferdig - sy! 
Lyserosa ribb fra samme butikk til kantebånd.
Trykknapper fra Lykkedragen

:maskinvalg:
Denne sydde jeg jo på demomaskinene i butikken, og brukte da Janome Mylock og den fantastiske nye Janome Coverpro 2000CPX. Det er utrolig gøy å bare dure fram og sy på kantebånd rett over alle overlocksømmer uten å tenke tanken på å senke farten for å unngå hoppesting. Jeg kommer til å blogge mer om denne maskina senere! :)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no