tirsdag 16. februar 2016

Sew Together Bag

Morsdagsgaven

På morsdagen var jeg på sytreff i regi av Klar, ferdig - sy! En herlig dag med masse inspirasjon og selskap av en gjeng flotte og inspirerende damer. Den viktigste sømmen var å bli ferdig med morsdagsgaven, noe jeg også ble.

Gaven er en kjempepraktisk sytilbehørsveske. Eller så kan man bruke den til sminke, tegneutstyr, scrappeutstyr kanskje? Broderi- og hekleting? Det er vel egentlig bare fantasien som setter grenser. Jeg har sydd en til meg selv tidligere som jeg bare elsker, jeg viser bilder av den også i dette innlegget.
Vesken har fire større rom og 3 små lommer, håndtak og en liten ullfilt til å sette nåler i. Det er plass til Kai-saks og mange trådruller i den. I de små lommene har jeg bulldog clips og undertrådsspoler.

Det er verken mitt mønster eller min idé. Jeg ble inspirert av en dyktig quilter som var på sykafé i høst, hun hadde sydd en Sew Together Bag som hun hadde med seg. Den første jeg sydde var til meg selv og der brukte jeg utelukkende stoffer som jeg hadde fra før, jeg har et stort lager og det er jo gøy å botanisere og finne matchende stoffer.
Til morsdagsgaven gikk jeg amok hos Klar, ferdig - sy! Hun har så fine bomullsstoffer som matcher hverandre :)

Med lukkede innerlommer
Med åpne innerlommerHer nedenfor er det bilder av min egen veske, i bruk. Hvor full den blir er jo avhengig av hva jeg skal, men mye av innholdet ligger fast i vesken, også når jeg er hjemme i syrommet.
Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no