mandag 11. juni 2007

Byxor på - och detaljbild av fickanIdag har byxorna använts flitigt. Tyvärr har inte ägarinnan stått stilla många sekunder så bilden är inte optimal. Här kommer i vilket fall en bild in action och en detaljbild på fickan till Malin. Jag är inte så bra på att förklara, det känns bättre att ta stöd av en bild!

11 kommentarer:

Tyrvi sa...

De ser härliga ut, sommarbyxorna! Måste sy fler par själv :-) Sydde sånna halvlånga byxor förra sommaren och i år används de som lite längre shorts :-) Barnet mitt har inte lagt på sig nästan nått runt midjan så de sitter fortfarande lika bra.

Gekko sa...

Jag har en tanke om att det kanske kan bli så här också, de har en del vidd i midjan och tjejen är god och rund nu. Vem vet hur hon ser ut nästa sommar? Länge sen jag kikat in hos dig nu, skall ta en titt direkt:-)

Agneta sa...

Jättejättefina! Och påminner mig om att jag inte har köpt några shorts eller 3/4-byxor i år eftersom man kan sy själv. Och det har jag inte gjort. Och nu åker vi till stugan på onsdag... Men jag har ju en hel vecka på mig! :-D

Maria sa...

Riktigt gulliga små byxor! Fickorna har du fått till bra också.

malin sa...

Dom är så snygga! Ska nog våga mej på en ficka idag jag också :) Tack!

Anonym sa...

Supersnygga!! Fyller inte lilla raringen år snart förresten? Kalas?

Karinko sa...

Ja alltså det är Karin som skriver! På datorn som A hällde ett glas vatten igår så jag trodde dens sista stund var kommen!

Carin med Ellen sa...

Gotjejen är så ruggigt söt! Så roligt det var att träffa er som hastigast när ni besökte våra grannar.

Jag är fortfarande grymt imponerad över dina alster och blir så inspirerad men har inte vågat/orkat börja sy själv ännu.

Ha det bra och ha en fin sommar!

Gekko sa...

Tack för alla trevliga kommentarer! Byxorna har verkligen använts flitigt!

Karin: Japp, ettårsdag idag, sitter och återhämtar mig nu... Vi är i Norge och har haft 22 stycken på kalas, inkludert 9 barn upp till sju år. Tur att det var fint väder så vi kunde vara ute! När vi kommer hem så kanske vi kan samla alla och ett eget kalas för alla fem?

Carin: Tack! Kanske du vill vara med och starta syjunta så kan vi inspirera varandra? Har ett par andra intressenter men har inte fått ut tummen... Annars så lär vi ju ses i ditt mysiga grannskap från och till!

Lucia sa...

Oj, snygga byxor. Rolig modell. De känns luftiga. Tyget är snygg - ska till IKEA imorgon hoppas de har något snygg tyg så jag kan sy någon härligt sommrigt till min son.

Gekko sa...

Tack Lucia! Och kul att du kikade förbi så jag hittade till din blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no