onsdag 19. november 2008

Snyggaste tyget och en tävling


Tävla om ett presentkort värt 400:- att köpa för hos JNYdesign i hennes blogg! Jag tipsar om tävlingen då jag själv är med på ett hörn.

Jag måste även passa på att ge en liten teaser. Jag har fått vantarna på en bit av samma tyg som JNYdesign använt till sin kollektion Vågade ränder!! Jag har tvättat det och funderar just nu på vad det ska bli. Jag har även köpt en tröja ur kollektionen till Mille (bild nedan) så det får nog bli något till Gullklumpen. Tyget är så snyggt med riktigt fräscha färger och härlig kvalitet. Håll tillgodo, snart kommer det ett alster av den vågade sorten!

Jag såg på Tradera att det finns en ny bit av samma tyg ute nu. Tyget är bara rester efter att kollektionen syddes upp så det går inte att få tag på någon annanstans.

3 kommentarer:

Botilda sa...

Lyllos dig, som har en bit av det tyget! Det är glädje rakt igenom! Sprallin har en klänning med superfint snitt, och så har hon och jag varsin mössa i tyget också (sambon blev lite avis, så kanske kanske kommer tomten till honom med ett regnbågigt paket). Vi satsar på att synas i vinter ;-)

Mia sa...

Helt underbart snyggt! Och vad glad man blir när man ser det! Matchar ju dessutom till allt. Usch, det där med tradera är ju farligt ;o)

Gekko sa...

Jag går runt och klämmer på det och suger på karamellen än så länge. Sååå skönt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no