onsdag 5. januar 2011

Mysigast så Pösleggings har varit en succé i hemmet ett par års tid nu. Byxorna är väl egentligen en kombination av leggings och byxor. De har resår i midjan, sitter åt rätt bra men har lite lätt pös längst ner och har resår i benslutet. Hos oss används de flititgt som byxor och under kjol och klänningar. Gullklumpen gillar lager-på-lagermodellen och har gärna pösleggings, sen en kjol eller två som döljs under en klänning.
Det fina sen är att Mille är en smalis och ärver alla storasysters pösleggings, de är finfina även till pojken!

De lila leggingsen på bilderna nedanför fick Gullklumpen efter att jag sytt liknande till hennes kusin. De två verkar vara rätt nöjda med att ha lika byxor! I samma veva sydde jag ett par granitgrå pösleggings som hamnade någonstans i Sverige. Jag har för mig att det var någon bloggare som beställde men minns tyvärr inte vem.
Uppdatering: de hamnade hos denna bloggare.

:mönster:
Eget

:material:
Lila och granitgrå velour från JNYdesign. Som jag förstått det är den grå slut för tillfället, hoppas den kommer in igen!

:tack:
För alla sköna kommentarer på mitt princessinlägg!!!Resår i bensluten

8 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Väldigt snygg lila färg på velouren, det verkar vara ett väldigt praktiskt plagg du skapat, unisex och allt!/Åsa

Ealina (humnum) sa...

Japp, såna har vi här hemma med! Även stora killen 5,5 år, gillar den varianten :) Men så är de rätt långsmala både han och dottern så modellen är kanon! Ibland så känns det som om det är de enda byxorna de har (har en uppsjö i olika färger båda två, hehe) så jag måste nog sy lite pösigare byxor för att variera snart, hihi.

Mysig färg på byxan! Och granitgrå låter jättesnyggt! Valde du ton-i-ton-tråd på dem? Du har ingen bild?
(iofs så kan jag ju föreställa mig dem i huvudet ;) men jag är ute och letar efter inspiration till de grågrå förskolebyxtyget jag har liggandes..)

Ealina (humnum) sa...

Ah, nu läste jag en gång till och jämförde med bilderna! Ursäkta mig, lite snurrig och okoncentrerad är jag nog.. Nu såg jag ju att de var grå på den övre bilden, jag trodde tidigare att det var de lilla leggingsarna men med annat ljus ;)

Mimmi sa...

Det är en härlig modell, och skoja tt variera sig från den vanliga muddbyxan. När jag inte känner att jag vill kontrasterande muddar och det inte finns matchande muddtyg i lagret så blir det alltid liknande modell dessutom.

Underbar lila! (men från en "lilafreak" så var det kanske ingen oväntad kommentar ;-) )

Sandra sa...

kan du lägga ut live bild på dessa?

Skapat av mig sa...

Men vilke mysiga!

Hanne sa...

Bra idé, lite tjockare leggins som är mer som byxor är ju praktiska. Dessutom är jag för tillfället rätt förtjust i pös på alla sätt.

Har följt din blogg länge men visste inte riktigt hur man gör för att skicka kommentarer, nu har jag en egen och då blir det ju lättare.

Du gör väldigt fina saker!

Strumpetossa sa...

Jo då de grå hamnade hos en sybloggare ;) och dottern älskar dem!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no