søndag 3. juli 2011

Velourklänning


Jeg vet ikke helt hvor mye dere vil høre om min kolleksjon? Det har kommet mye nyheter i det siste og jeg rekker ikke helt å oppdatere hverken her eller i nettbutikken. Det er så mye fint og jeg vil så gjerne rekke med alt! Her viser jeg ihvertfall en lilla velourhistorie...

Denne kjolen er jeg veldig glad i. Jeg sydde et par sånne i vinter, og nå har de altså kommet i forbedret utgave i fabrikkskolleksjonen. Det er en myk og deilig velourkjole i lilla med rosa kanter. Den har lommer, der fôret i lommene vises. Det kule med fôret er at det er i Cirkusstoffet! Lommene har stikninger i topcoversøm. I skuldrene har den trykknapper og kantebånd helt ut til armåpningen. Det er kantebånd i rosa også nederst. Så kort fortalt er det en enkel kjole som kan brukes som den er eller utenpå body eller genser. Samtidig som den er enkel har den spennende detaljer og ser annerledes ut. I love!

Ser dere hvilken fin liten modell jeg har fått låne forresten? Elise stilte opp på en lite photosession! Egentlig spurte jeg hennes storesøster om hun ville være modell, men hun var ikke i fotohumør akkurat da. Og hva gjør vel det når man har en tomåneder gammel lillesøster som pent tar på seg kjolen og ligger sånn passe stille? Takk M for at du lånte ut søtnosen din!



6 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jättefin klänning och vilken söt modell!/Åsa

Skapat av mig sa...

Bedårande! Så fin med alla detaljer och tyget i fickorna! Jag är jättenyfiken på alla andra kläder!

Anonym sa...

Takk for i går!
Vi får se om storesøster blir i fotohumør en annen dag. I dag ville hun veeeeeldig gjerne ha på kjolen i alle fall, og den er virkelig knæsj!
M

g u r o sa...

Sååå fin!! :)
Er så glad for deg!
Kjekt at du har fått det til med eigen kolleksjon!! :)

Ønskar deg ein flott sommar!
Klem

Helena sa...

Så fin och jättesöt modell :)

Syserine sa...

Jeg vil ha en sånn! Kanskje den kommer til lila W? Du er makelös. Her er det feber og slit, jeg bör legge meg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no