torsdag 14. juli 2011

En glad frosk

Endelig noe til Millemann!
Min fine treåring får ikke så mye Gekkoklær han, det meste arves etter søskenbarn/kusiner eller storesøster. Han har heller ikke forstått det storesøster har forstått, at det kan lønne seg å valse inn på syrommet og dra i stoffene og si hva man vil ha...

Men nå, etter at froskestoffet/grodtyget kom, har han fått opptil flere nye plagg. Millemanns favorittfarge er nemlig grønt og nå kan jo ikke Gekkomammaen la være å sy fine ting selv om hun egentlig ikke har tid!

Her ser dere froskegenseren/grodtröjan jeg sydde nesten med en gang stoffene kom. Grønne frosker passer godt til brunt. Her en enkel genser med brune falder/fåller og stikninger sydd med baksiden av CoverPros dobbelsøm.

:material:
Et av de nye Gekkostoffene, "Frosk", brun interlock fra JNYdesign.

:mønster:
Eget.
Ottobre Design har et lignende i sin Creative Workshop og 4/04. I Meedoms bok kan man ta form 1 på vanlig gensermønster.

:glede:
At min Mille liker froskene så godt! Han har også fått en t-skjorte i samme stoff men med rosa ribb/mudd i halsen. Det var også en fin kombinasjon!

:hva synes/vad tycker:
Hva synes / vad tycker mine fine lesere om at jeg av og til oversetter til svensk? Behøvs det for dere svensker? Forstyrrer det nordmennene?

7 kommentarer:

Litefrø sa...

Digger dette stoffet! Genseren ble knall flott! Oversettingene forstyrrer slett ikke:)

Benglan sa...

Vi förstår norska :)

Barbro sa...

Fin genser og herlig stoff! Oversettingen forstyrrer litt synes jeg, men ikke så mye at det blir irriterende. For min egen del hadde du ikke behøvd å oversette om det var svensk du skrev på, men det kan være svenskene har mer behov for det.

MinaMirakel sa...

Jag har inte sett att det var grodor tidigare, trodde det var blomrankor!
Jättefin tröja!/Åsa

Susanna sa...

Hej
Jag har ju helt glömt att tacka för de fina tygerna som kom hem till mig i veckan! Älskar dem. Storasyster beställde direkt en klänning i lila till sig och en tröja till lillebror i grodorna! Hon har lärt sig att önska sig kläder men då önskar hon även nått till R så det blir rättvist. Sedan skulle jag ha en tröja i de blå sa hon bestämt!

Så snyggt med brunt till! Jag ska nog köra brunt på Rs tröja också! Och väga mig på att sy lite CP-sömmar igen. Det var länge sedan!

HA det gott och tack igen!
Strömming

Shamu sa...

Nydelig genser!

Jeg liker at du skriver på norsk.
Om svenskene forstår helt norsk, så hadde det nok væt litt mindre forstyrrende med oversetningene, men det er ikke noe jeg tenker over så behold det gjerne. :)

Doris_Assar sa...

Wow, vilka fina tyger du tagit fram!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no