fredag 2. september 2011

Barnehagen kommer til å elske meg!

Eller? Det er litt flaut, men jeg er ganske dårlig til å merke mine barns klær. De har mest Gekkoklær og så tenker jeg alltid litt naivt at det det er det jo ingen andre barn som har. Min største trøst er at jeg tror at jeg ikke er helt alene om det... Å ikke merke klærne altså.

Men nå skal vi gjøre en revolusjon! Ikke sant?
Jeg har nettopp fått hjem lapper med vaskeanvisning, og plass til å skrive navn! I tillegg har jeg fått hjem størrelseslapper med plass til navn. Så nå har hverken jeg eller de kunder som kjøper Gekko Unika noen stor grunn til å ikke merke klærne lenger! Nå skal det bli andre boller!
Et lite utvalg av det som skal med i morgen, alle disse har plass til å skrive navn...
Lappene kommer fra 3exter. Størrelseslappene er myke satengbånd som ikke stikker eller klør, de har ferdige lapper der man kan velge vaskeanvisning, dobbeltstørrelser til barn og luestørrelser. I tillegg kan man bestille etter egne ønsker. Jeg har bestilt luestørrelser sånn som jeg vil ha de og da tar det litt lengre tid så klart.
I tillegg kan man som jeg forstår det bestille egendesignede lapper i vevde bånd. Jeg får så mye spørsmål om hvor man kan kjøpe sånne så dette får bli :dagens tips:

Jeg har ikke selv prøvd deres vevde bånd, men jeg har sett at Nyfiqen og Skapat av mig bruker de og virker fornøyde. Har du som leser dette kanskje bestilt også og vil dele av dine erfaringer?

Fram med penna! Her skal ingen Gekkoklær mistes ;-)


Nå har jeg sydd en liten gjeng med luer til morgendagen. Det er vel ingen lokale som har glemt at det er Sjetnedagan i helgen? Jeg gleder meg veldig til å stå i salgsutstillingen. Fortell meg gjerne hvis du har vært innom bloggen min eller har kjøpt Gekko tidligere på Interia eller Sukker, det er alltid artig med tilbakemelding!

Salgsutstillingen er åpen i morgen lørdag fra 10-15:30, og utenfor kommer det til å være et forrykende program både for barn og voksne! Håper å se deg der!

Ps: jeg skal se om jeg får lagt ut fasit på gårsdagens "Hva i huleste?" senere i dag eller i helgen. Det er ikke for sent å gjette!


:forresten:
Det påbår visst en konkurranse der man kan vinne egendesignede lapper fra 3exter akkurat nå! Se egen Facebookside.

3 kommentarer:

Skapat av mig sa...

Jag hänger inte med om vad du skriver hela vägen ner :-D Men precis de lapparna köpte jag också av samma anledning! Tycker att de var super! Kram!

Hanne sa...

Jag har funderat på att köpa lappar, hittills är det mesta jag har omärkt. Beställde dock några som man kan stryka på, de funkar för namn. Men detta med storlekar känns ju också viktigt. De lappar du visar verkar ju fina, kanske ska jag också slå till.
Jag har annars läst på någon blogg att man kan designa själv och skriva ut på transferfolie. Sen kan man stryka på bomullslappar eller band och sen sy in. Lite mer jobb, men jag är lite sugen att pröva den varianten. Någon som har testat?

Cecilia Skoog sa...

Hej Gekko! Jag följer din blogg varje dag i hopp om, och finner, bra tips och trix från din sida var gång jag letar efter något. Men nu har jag alltså stött på en problem som ingen på nätet har förklarat på ett bra sätt och jag kan tyvärr inte hitta det på din blogg heller. Jag sitter alltså hemma och ska sy en tunika med fickor i. Jag har ALDRIG sytt fickor då jag är rätt ny i min barnklädestillverkning åt mina två här hemma. Jag sitter med ett framvåd och två olika mönsterdelar som på något sätt ska bli en ficka men jag fattar det bara inte. Kan inte du, snälla (!!) göra en tutorial på fickpåshantering? Gärna på svenska...! kram kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no