fredag 19. mars 2010

Retrocirkel igen - påsbyxor

Hur kan man bli så ledsen över att ett tyg är på väg att ta slut?Tyget är förstås retrocirkeltyget som fanns i denna ena färgställning hos Jofotex för något år sedan. Som tur är har jag kvar till en beställning som väntar och troligtvis ett par alster till.
Denna gången fick jag sy påsbyxor till en bebis som väntades till världen vilken dag som helst! Mysigt!

:mönster:
Eget

:material:
Velour från Jofotex, tyvärr slut sen länge.
Aqua mudd från Stoff och Stil
.

9 kommentarer:

Jonglören sa...

Förstår din känsla precis. Har själv börjat klippa i en meter tyg med härligt mönster. Tyget har bara legat i några månader eftersom jag velat göra nåt riktigt fint av det, men inte vetat riktigt vad. Nu när jag väl bestämt mig så skulle jag vilja inköpa 4-5 meter och ha på "lager" och jag ber nästan till han där uppe att det INTE ska vara slut hos min lokala tyghandlare. Då vet jag inte vad jag gör. Påsen var superfin förresten.

-Minna- sa...

what amazing fabric! This is also a very nice idea for little babies.
I wrote in English cause my Swedish is not so good :-).

Mimmi sa...

Det är underbart det tyget! ...och påsbyxan är bara så "fyndig" ;-)

Unknown sa...

Så mysigt med dessa påsbyxor!

duBedåre sa...

For en god ide! Har aldri sett sånne posebukser, men for en nyfødt liten krabat som gjerne vil sprelle litt med tærne, må det jo være genialt!

Alltid trist når en favoritt tar slutt... Da er det på tide å finne en ny! (o:

Heilt spesiell sa...

Ja det stoffet er virkelig herlig.Har litt igjen selv heldigvis.Må nok tenke nøye igjennom hva det skal bli..;)

Simsalabim sa...

Jag kan verkligen förstå att du blir ledsen när ett sådant fint tyg är på väg att ta slut. Man har ju sina favorittyger, som man verkligen förälskar sig i. Själv kan jag få lite lätt andnöd när jag oroar mig för att det ena eller andra tyget inte ska gå att beställa längre. Att hitta fina tyger som passar barnkläder är inte helt lätt.

Fia sa...

Jag sörjer verkligen att jag inte fick tag i det där tyget...samtidigt kan jag inte riktigt förstå att det inte går att ta fram igen? Med sådana fina tyger som Jofotex tar fram...visserligen finns det säkert upphovsrätt etc men om den ursprungliga "ägaren" till tyget inte är intresserad så borde man släppa det fritt.....
Suck. Så jag njuter av det som ni andra syr i detta underbara tyg. Och en påsbralla är kanske precis just det jag skulle sytt åt en precis nyanländ liten killbebis utan namn...

Jes sa...

Vilken härlig spark påse :)
Helt otroligt men jag har inte sytt något i mitt tyg ännu!!! kan du fatta!!! Men nästa vecka hoppas jag på lugn och sy ro när jag slutat jobb och då blir det nog framtaget :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no