søndag 21. oktober 2007

Billig och bra overlocktråd!

Var köper ni tråd till overlockmaskinen? Jag köper min av Bibbi som huserar på Sysidan. Ett par gånger om året tar hon in vanlig sytråd på koner som passar overlockmaskin (5000 yards på varje kon). Jag köpte ett antal rullar och färger i september och är jättenöjd! Nu tar hon in en extraomgång pga stor efterfrågan så jag har lagt en ny beställning med nya färger. Konerna kostar 25 kr/st.
Om du är intresserad så maila Bibbi på bibbistextil snabel-a brikks.com så får du en pdf-fil med priser och annat sybehör hon säljer samt en översikt över trådfärg.

Detta inlägget är inte sponsrat på något sätt fast det nästan kan se sån ut;-) Däremot kan man väl säga att det är gratisreklam! Jag blev själv så glad över att få tips om denna möjlighet att få bra tråd billigt med stort färgutbud så jag ville ge tipset vidare!

10 kommentarer:

Snux sa...

Jeg var nettopp inne på MG sine nettsider og de hadde tråd til 25 kr der, så jeg. Har du prøvd den?

Gekko sa...

Nei, har ikke prövd den. Det er jo også billig! Stoff og stils koster 32 kr per rulle tror jeg hvis man kjöper ti eller flere ruller og sider jeg alltid kjöper fire ruller så blir det jo fort forskjell i pris. Hva koster det i Norge egentlig?

malin sa...

Jag köper min från finland (bor ju aldeles brevid gränsen) och betalar 2.90€ per rulle. Det blir ca 26:-. Helt ok pris tycker jag...

Snux sa...

Jeg husker ikke i farten, men jeg tror det koster rundt 50 norske kroner for en rull typ 4800m, og 70-100 for de store rullene (men dette er Sømsenteret, og de ER jo dyre), så det er jo en god del å spare i å kjøpe fra Sverige i såfall.

Jes sa...

tack för tippset! jag har mailat henne.

Bravobravo sa...

Hei!
Jeg har kikket endel på bloggen din, linket meg hit fra snux sin side, og liker den veldig godt!

Jeg skal prøve meg på litt stretch-sømprosjekter etterhvert håper jeg, og ser at dere alle bruker mudd - finner ikke dette i Norge jeg. Spurte til og med på stoff og stil hva man skal kante en f.eks. barnebody med, men de mente jeg bare klipper til av samme stoffet.. Har du et godt norsk ord for muddväv? Det florerer jo ikke akkurat av stoffbutikker her heller, så jeg lurer på om jeg bare skal bestille fra Sverige..

Min datter er forøvrig like gammel som Gullklumpen, så det er spesielt gøy å se hva du har sydd til henne:)

Gekko sa...

Skulle vara kul att tygshoppa i Finland nångång, men har liksom aldrig vägarna förbi:-)

Oi, ganske mye dyrere i Norge altså! Men Stoff og Stil har vel omtrent samme priser? Har bladd litt i mammas katalog.

Bravobravo: velkommen hit! Så göy at du liker det du ser! Har du noen blogg selv så man kan se hva du syr? Blir jo nysgjerrig, särlig når din datter er som Gullklumpen!
Muddväv, jeg og Snux diskuterte litt hva det kan hete men jeg tror ikke at vi kom fram til noe. Hvis du har stoff og stilkatalogen så bruker jeg å kjöpe derfra, det er det som står på side 76. Det funker jo bra å kante med det samme som man syr body av men om man skal ha mudd til bukser så må det väre bra hold i det og det er da det må väre mudd. Den fra Stoff og stil funker bra men derimot er ikke E-slöjds f.eks like bra, da bruker jeg strikk for å gi stöttte. Håper det var til hjelp!

Det er litt trist det der med stoffbutikker i Norge, de forsvinner vel ganske kjapt for tiden har jeg forstått..

Bravobravo sa...

Nope, ingen blogg, kanskje når jeg har fått sydd litt flere plagg. Foreløpig begrenser det seg til et par skinntøfler, et barneforkle og en smekke, så det er ikke rare greiene, men er veldig fornøyd med de tingene da.

Men lysten er der, og har til og med anskaffet en Gynther-bok, så den leser jeg i på senga for tiden. Problemet er at disse barna tar jo så mye av min tid.. (har en på snart 5 også) så når de endelig sover, så sover nesten jeg også ;)
Men det kommer!

Skal kikke i katalogen fra stoff og stil. Kjøpte nemlig avklipp av stoff som kunne funke til body og sånt da jeg var der nå, veldig greit, 29kr for 1,5m store biter, så blir det ikke så kostbart om det går helt skeis, liksom. Takk for tips!

Snux sa...

Var det ikke det jeg fant ut at het ribb?? De har det på Sømsenteret i Oslo, men bare i bittesmå mengder i en pakke. Jeg synes det fungerer like bra å bruke trikoten fra E-slöjd. :)

Men jeg jo har akkurat bestilt muddväv fra MG, så kanskje den er bedre:).

Jeg har mailet hun der overlocktråd-dama forresten, men hun svarer ikke.:( Kan du kanskje sende meg pdf-filen, gekko?

Gekko sa...

Jepp, ribb var det! Rart at ikke Bibbi svarer, hun bruker å väre kjapp! Bestillingen må väre inne för 5.november. Jeg sender pdf nå jeg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no