torsdag 11. oktober 2007

Byteshandel


Jag och Jes gjorde en byteshandel i våras. Jes gjorde ett par tovade tofflor till Gullklumpen och jag ett par röda velourbyxor till Jes' K. Nu i höst gjorde Jes ett par nya tofflor till Gullklumpen som verkligen är helt underbara, de första har hon ju växt ur. Men då ville ju jag ge nåt tillbaka! Vi har pratat om det och kommit fram till att han ska få en hoodie. Den är dock inte sydd än utan får komma efter ett par beställningar och en annan byteshandel jag har på gång. Men Gullklumpen använder sina nya tofflor med gula bilar varje dag. Så fina! På bilden sitter Gullklumpen på sin favoritleksak för tiden. Jumpsuiten hon har på sig sydde jag för jättelänge sen men de sitter bra fortfarande! Tröjan är också ur Gekkokollektionen. Och på fötterna har hon givetvis sina nya snygga tofflor. K har förresten på sig sina röda velourisar idag. Ska se om jag får tagit en bild av honom sen (om de inte har smutsats ner).

11 kommentarer:

Florin sa...

Vilken underbar bild!!! Tofflorna ser ut att vara tok-söta!

Randi sa...

For ett herlig bilde!

De tøflene var knalltøffe!

jnydesign sa...

jag instämmer med florin, vilken underbar bild. Jag har varit lite osynlig ett tag, har mycket att göra, väntar på leveransdatum ¨på tyget. Hoppas du mår bra.Kram

Thea sa...

Hon ser alltid så himla glad ut, Gullklumpen! Och så fin i sin tröja, jumpsuit och tofflor.

Festligt att du nämner jumpsuiten. Jag har haft den i tanke ända sen du gjorde den. Var den knepig? Dem ser så himla proffsig ut. Kan man få lite vägledning om jag skulle våga mig på att försöka. Vi kan ju ta det på mailen då iofs.

Snux sa...

Kult bilde:) og kule klær! Jeg får litt sånn Saturday Night Fever følelse av det, med pekefingeren og alt. :)

Jes sa...

Härlig bild på guldklimpen, Kul att hon gillar tofflorna och tack för de de vänliga orden ni andra :) Ska bli kul att ses igen, har sytt mycket, ett hemligt projekt är nu färdigt. Du får se i helgen, ni andra får vänta lie :)

Gekko sa...

Tack!

Hehe, Snux, akkurat det sa vi her hjemme også når vi tok bildet!

Thea: den var inte så svår faktiskt. Jag har en väldigt detaljerad beskrivning i bloggen men det är länge sen jag läst den själv. Läs där och så kan vi höras efteråt! Ett tips är att göra den i ett lite stadigare tyg. Jag använde stretchmanchester och det är nog mycket bättre än velour. Sen har ju IdaT en liknande i smalspårig manchester (inte stretch).

Mannagryn sa...

Hej, jag brukar ofta kolla in din blogg och har nu startat min egen under namnet mannagryn, hoppas att det går ba att jag länkar till din blogg. Amanda

Thea sa...

Jag har just ett par manchesterhängselbyxor från IdaT. Men den är inte alls lika coola som dina! :-) Gillar kragen och ärmarna. Måste hitta nåt bra tyg först, bara.

malin sa...

Brallorna är sååå snygga! Är mönstret egenknåpat eller?

Gekko sa...

:-)

Malin: helt egetknåpat mönster, jag har skrivit ett nytt inlägg med länk till min beskrivning av hur jag gjorde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no