fredag 5. oktober 2007

Mina projekt....


Det har ju inte hänt så mycket i bloggen på senaste. Vi skolar in Gullklumpen i dagis för tiden och jag har mycket förvärkar och vilar mest. Så mitt pysseltempo är inte det snabbaste för tiden. Det enda pysselrelaterade jag hunnit med de senaste dagarna har varit Hemlisrelaterat. Tyvärr har jag inte hunnit sätta igång med jobbet utan allt arbete med det har varit av organisatorisk karaktär. Att det ska ta sån tid att skicka ut lite mail!

Jag har lite projekt på gång dock. Har fått ett par beställningar som jag är mycket sugen på att ta itu med. Sen har jag en kul byteshandel på gång! Och jag ska ju fixa min Hemlis. Och så har jag ett kul projekt på gång i brun plysch. Riktigt mysigt om det blir bra, och matchande till Gullklumpen och Mille!

Jag har ett alster jag är klar med också. Men jag har inte lyckats fota det och det ligger någonstans i röran. Gullklumpen gillar att plocka och flytta på saker. Men det är inte alltid vi har samma åsikter om var sakerna ska ligga. Vad tycks t.ex om att lägga kökshandduken i en låda som aldrig används i matsalen? Bilden visar förresten Gullklumpen på segling i sin Gekkohoodie och flytväst. Coola tjejen...

6 kommentarer:

Jes sa...

vilken fin bild på lilla O. Hoppas förvärkarna tar & minskar lite. ser med spänning fram i mot bilder på dinna beställningar när de blir klara.

malin sa...

Förvärkar är ingen höjdare...inte eftervärkar heller! Är det länge kvar till bf?

Gekko sa...

BF på nyårsafton, så jag hoppas det är länge kvar till eftervärkarna!

malin sa...

oj! nyårsafton! inte illa :)

Lucia sa...

Känner igen att det blir mycket ibland och att överhuvudtaget orka uppdatera bloggen kan kännas svårt att få in i vardagen.
Inte roligt med förvärkar, jag är mitt uppe i trötthet och illamående och då blir det inte heller mycket pysslade....

Thea sa...

Vilken tuff liten tjej!!
Hoppas det bli bättre när du får ta det lite lugnt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no