lørdag 13. oktober 2007

Tips jumpsuit


Jag sydde jumpsuiten på bilden i början av min barnklädskarriär. Efter att den dök upp på bilden i inlägget om byteshandeln har jag fått många frågor om den. Här finns en detaljerad beskrivning av hur jag ritade mönstret och tänkte. Hoppas det kan inspirera!

2 kommentarer:

Tyrvi sa...

Det är så fint med heldräkter och hängselbyxor! Men H slutade med blöjor så tidigt och det blev aldrig rktigt av att sy när han var liten. Tur det blir ett barn till :-) Och ja det är jättelångt kvar! 9 dec påstår BM men jag tror på lucia eftersom jag gick några dagar över med förra.

Måste få fråga här om hur det gick med häftmassan och stoffochstil-tryckknappar? Antar att du skrev det i sytråden men jag orkar inte läsa den som landet ligger här just nu. Svara gärna, antingen i gästboken på FL eller som komentar i min blogg. Annars komme jag nog missa det igen är jag rädd :-) Sömnbrist är inte roligt.

Gekko sa...

Ups, det projektet hade jag glömt... Får bli morgondagens projekt för nu ska här mysas med kladdkaka och film. Ska försöka komma ihåg att svara direkt till dig men jag verkar ha ett svårt fall av graviditetsdimma. Glömmer alla konstiga saker och kan inte ens skylla på sömnbrist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no