fredag 25. mars 2011

Prat prat prat...Skriver jag för mycket? Skriver jag för lite? Bloggas det för ofta eller för sällan? Det är mycket funderingar hos mig för tiden...
En sak är dock säkert. Det händer mycket här! Mycket av det är rent personliga saker med jobb, resande sambo, kompisgrejer och släkt. Och så händer det mycket på Gekkofronten. Återförsäljare av tyger och återförsäljare av kläder. Jag hinner inte alltid följa upp och blogga om allt. 

Idag till exempel har en återförsäljare slagit upp sina cyberdörrar till webshoppen 3exter. Lite extra spännande då många inspirerande medbloggare också ska sälja där. Kolla in allt fint som finns där! Det är flera märken som jag inte hört talas om innan. Förresten har 3exter en egen Facebooksida för den som gillar sånt.


Det är lite konstigt. Jag har sytt hur många jumpsuits som helst det senaste året men det är inte många som hamnat i bloggen. Sen ingår de också i min fabrikssydda kollektion och de har varit en riktig hit! Jag är så nöjd med modellen och färgerna! Just nu finns de i brunt med turkosa kantar och dragkedja och sen i turkos med röda kantar och dragkedja. Har du något förslag på andra färgställningar? 
Byxorna kallades förresten Oskarbyxor från början. Nu säger jag oftast jumpsuit men grundnamnet är fortfarande Oskarbyxor :-)


1 kommentar:

IdéSpiren sa...

For en lekker jumpsuit!! Den røde og blå falt jeg fullstendig for :))) (Håper jeg en dag klarer å sy noe sånt - helst før jenta mi (snart 2) blir så stor at hun ikke vil bruke det!)

Ha en riktig god helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no