søndag 29. april 2007

Muddbyxor till vuxenJag har sett snygga mammayogabyxor från Sobea på nätet. De inspirerade mig till att testa att sy själv. Som härliga mjukisbyxor att ha hemma, sen kan de även funka under en eventuell graviditet igen. Eller om jag för allvar skulle komma igång med träning igen, man vet ju aldrig... Sen behöver kanske inte jag och dottern ha våra matchande byxor på oss samtidigt, där går väl ändå gränsen.
Mönstret gjorde jag själv med hjälp av ett par tajta träningsbyxor och en schematisk skiss från Ikea (!) på byxor. Midjemudden är nervikt på bilden men kan bli dubbelt så hög.

Velour från Calletex i Örebro, färgmatchande mudd i bensluten (kan ha köpts på Symässan), svart mudd i midjan från någon butik på Söder i Stockholm. Börjar få så stora högar med tyger nu att jag har svårt att hålla koll på var jag köpt de olika. Lyxproblem kanske...

9 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Vill också ha såna. Kram Stina

Anonym sa...

Åh vilka tjusiga byxor. Supersnyggt med den blå/turkosa velouren också. Vill ha likadana!

cirrus

Gekko sa...

Hehe, jag kanske skulle ta upp beställningar?
Har byxorna på mig just nu, passar perfekt till en lång skön frukost med cappuccino (hemmagjord på min älsklingsapparat näst efter symaskinen) och sen LEDIGT resten av dagen...
Cirrus, jag tror tygåtgången var en meter men då har jag långa ben och kunde kanske gjort de kortare med tanke på den långa mudden. Om du har kvar tyget vill säga.

Klockarbarn sa...

Nu blev jag inspirerad att sy ett par jag också. Lite avis på din platta mage (man anar den på bilden). Min ser lite annorlunda ut efter två täta graviditeter. Hi hi, jag ser ut att vara i 4 månaden fortfarande, 8 månader efter förlossningen. Kanske beror på att jag är lite äldre också ;-)
(37 år). Men då passar ju muddbralla extra bra runt magen...

mamman pysslar sa...

snyggt!

håller med de andra. såna vill jag också ha.

precis dom byxorna har jag också tittat på och tänkt att de kan man sy själv...

Botilda sa...

Ser så mysiga och sköna ut! Jag borde nog ta och sy lite mer till mig själv jag med - det är ju jag snarare än Sprallinen som verkligen behöver nya kläder i den här familjen... Och nu har hon en klänning till; titta in hos mig och se om du känner igen den (den blev dock bättre på en henne än på galgen). Jag är väldigt glad för mönstret!

Gekko sa...

*rodnar*

Jag blev faktiskt sugen på att sy lite mer till mig själv. Har ett snyggt tyg från Stoff och Stil som ber mig om att få bli en kjol. Känns lite meckigt att börja leta fram mina vuxenmönster.

Det kanske dyker upp nåt här i bloggen ändå framöver!

gullhjärta sa...

Jag har också sett orginalet av dessa byxor och blev sååå sugen på att köpa mig ett par. Men jag skall nog göra som dig och sy ett par istället. Måste bara hitta nåt mönster.

Gekko sa...

Ser fram emot att få se dina byxor Gullhjärta! De är himla sköna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no