lørdag 21. april 2007

Lite uppdateringar

Nu har det gått en vecka sedan jag började jobba, underbart att ha helg! Har småsytt och pysslat lite på kvällarna, dock är det inte så lätt att hinna med det när jag somnar vid niotiden varje kväll! Tror nog att det blir bättre när jag blir mer van. Saknar underbara dottern hela tiden på jobbet, tror dock inte att mina kollegor vill prata om henne precis hela tiden.

Här kommer en bild på kusinens dotter med klänningen på. Har tyvärr inte fått träffa henne på riktigt än.Sen har dottern fått sina underbara tovade tofflor, så härliga! Det är nästan så man hoppas på kalla dagar så hon skall kunna använda de ofta. Kolla in geckon, visst passar det bra? Tack för byteshandeln Jes!Annars har jag lite projekt på g, håller på med version två av stolsdyna till TrippTrappstol. Denna blir mycket bättre och är snart klar. Tyvärr är den inte till oss utan skall till en vän på nätet som en liten byteshandel

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no