onsdag 16. januar 2008

Min PIF-present har kommit!


Idag kom en glad överraskning med posten! Jag har funderat ett tag på vad jag skall ge i PIF-presenter men hade helt glömt bort att jag kommer att få en själv! Idag kom den, tillsammans med ett mycket trevligt brev. Tack Klockarbarn, du träffade verkligen rätt här! Allt i paketet var stickat. Jag har ju sen tidigare en Klockarbarntunika så jag vet ju hur sköna och snygga hennes stickade alster är!
I paketet låg ett par jättesköna cerisa strumpor, perfekt till mig här jag sitter ihopkurad i soffan och ammar! Sen fanns även varsin mössa till Gullklumpen och Mille! De är jättesnygga! Dagen har gått i ett här så jag har inte hunnit testa de än men de ser ut att kunna passa bra i storleken! Och färgerna är jättesnygga!
Tack så mycket! Hela familjen uppskattar presenten!

Iövrigt kan jag bara säga att det är lite stilla här i bloggen som ni kanske förstår! Mille är världens snällaste baby och vi myser mest här på dagarna. Jag har sytt lite men inte kommit mig för att blogga om det än. Jag kommer dock inte överge er!

Tack alla ni underbara som lämnat så snälla kommentarer i min blogg de senaste par veckorna! Det värmer så otroligt mycket. Extra kul är det ju med er som inte brukar kommentera här, jag är ju rätt så nyfiken på vilka som döljer sig bakom siffrorna från statistiken!

11 kommentarer:

Snux sa...

vanvittig kule luer. Det må jeg si. :)

Gekko sa...

Ja, ikke sant? Hun er kjempeflink! Skulle önske jeg strikket litt penere...

Krumitott sa...

GRATTIS till Mille! Ha det så bra och Lycka till!

Shamu sa...

For en flott gave!!!
Nydelige luer!!

Anonym sa...

Varsågod, kul att du uppskattade paketet. Allt ska tvättas i 40 gader. Det glömde jag skriva i brevet. Ha en mysig vinter med gosungarna. Man blir ju sugen på en bebis igen...men det är klart...med en trotsig 3åring så har man ju så det räcker...
//Klockarbarn

Jes sa...

Vilka fina mössor och sockarna ser jätte sköna ut, Snyggt jobbat klockarbarn :).

Thea sa...

Å så fina. Nu blir man ju lite stressad över at t jag inte har börjat med PIF:en än...

Florin sa...

Oj!!! Vilka fina saker! Klockarbarn har verkligen talang :-)

Får lite ångest över tat jag inte ens börjat tänka på mina paket... Kanske ska jag slita mig från datorna och påbörja dem nu på en gång... Japp, det ska jag nog göra...

Åsa B sa...

En ny läsare ger sig till känna :) Grattis till sonen. Och roligt med fler som gillar att vara kreativ. Har du eget företag?

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Grattis även från mig. Hoppas allt gick bra för er. /Karolina

Gekko sa...

Igår låg jag i soffan med feber och frossa och två lager tjocka yllefiltar över mig. Då var det helt underbart att ha mina nya sockar på mig!

Åsa B: välkommen hit! Har kikat in hos dig och även tittat på din snygga hemsida, spännande grejer du har!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no