onsdag 1. desember 2010

Fyryjul på LesjaverkJeg er så heldig at mine klær får være med på Fyryjul på Lesjaverk nå på lørdag! Selv har jeg ikke mulighet til å dra dit, men de stiller opp med henting av tingene mine og hjelp på plass. Det setter jeg utrolig stor pris på, takk til dere som stiller opp og hjelper meg!

På julemarkedet i Trondheim forrige helg solgtes det veldig mange siklesmekker/dregglisar, de få som ble igjen drar videre til Lesjaverk sammen med en liten gjeng til. Jeg har ikke hatt mange stundene i syrommet den siste tiden, håper på mer tid framover!

:norsk:
Det ble så rart/konstigt å skrive dette innlegget på svensk siden det handler om Fyryjul. Neste innlegg blir nok på svensk. Tror jeg...

4 kommentarer:

dajj sa...

Hihi... så lustigt att ingen har kommenterat just på det norska inlägget då! =) Man kan ju nästan tro att vi inte fattar. hihi!

gott att du kan få hjälp när du själv inte kan vara där. och vi hoppas alla att du får mycket tid i syrummet så att vi har någon att inspireras av! =)

Tack för din fina blogg! (oavsett om den är på svenska eller norska!)

Gunnhild sa...

synes det er kjekt at du skriver på norsk av og til :) ..selv om jeg er veldig forvirra på hvor du bor henne nå..er du fortsatt på oppdal eller har du forvilla deg tilbake til sverige ;)

Syserine sa...

Så fint de henger på stangen! Profft!

Gekko sa...

:-)
Gunnhild: kan nok forstå at du er forvirret. Vi har blitt i Norge, men ikke i Oppdal. Tror du kanskje kan gjette hvor jeg bor da?! ;-)

Takk Syserine! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no