onsdag 4. mai 2011

Kalas och premiärFörra veckan fyllde Millemans kompis tre år och hela familjen fick följa med på kalas. Och present måste man ju ha med på kalas! Nu vet jag inte om man kan ge hemsydda kläder i födelsedagspresent till en treåring egentligen men nu blev det så!

Vad det blev? En t-shirt till stora killen. Sytt i cirkustyget med turkost kantband i halsen och avigsidan av dubbel täcksöm i turkost i fållarna. Och som en bonus för mig: premiär för mina nya namnlappar. Dubbelvikta i turkos med loggan och texten http://www.gekkoshop.no/. Det är text på baksidan också, får visa den vid tillfälle!

Det är så härligt att äntligen kunna gå ut och fotografera i gräset. Okej att det mest är gräs från 2010 ännu, just nu är känslan av gräs och att snön äntligen har försvunnit det allra viktigaste! Och sen ljuset förstås, dagsljus och långa kvällar är så skönt!

:mönster:
Eget, konstruerades till en tröja som brorssonen fick i present för galet länge sen. Nu har jag dammat av mönstret för att använda till en helt annan beställning än denna!

:material:
Mitt egna cirkustyg med turkos interlock från JNYdesign till kantband. Min nya namnlapp har producerats till min kollektion.

:mysigt:
Jag blir så glad över bilden av t-shirten i gräset och känslan av att det snart är sommar!

8 kommentarer:

Mimmi sa...

Så fin, fint!!!! Jag har inte hunnit sy i det härliga cirkustyget, men den som väntar på något gott..... ;-) Härligt att komplettera med färgglada detaljer.

Fina lappar! Är de vävda?

Skapat av mig sa...

Superfin! Å vad snygga mina linnen kommer att bli som jag ska sy i cirkustyget, tänkte ha turkosa kantband till dem nämligen!

Vad fina etiketterna blev!

MinaMirakel sa...

Visst är det underbart att fotografera i det underbara soliga vädret, jättefin tröja!/Åsa

Thea sa...

Snygg!! Jag vill göra en tunika i cirkustyg...

Fina lappar också. Och gräs!

Lilla NovaK sa...

Klart man kan ge bort hemmasydda kläder. Faktum är att jag har sedan en tid tillbaka sytt något när min tös ska på kalas. Jag resonerar som så att de får mängder med leksaker ändå och vid just barnkalas så upplever jag att många försöker hitta presenter så billigt som möjligt och då blir det ofta därefter... Så en mössa eller ett par byxor brukar vara mycket uppskattade framförallt av föräldrarna, men även av barnen!

Älskar ditt Gekkotyg, jag tycker det ser ut lite som tuttar... En del med bröstvårtorna på sne.... =)

grønn sa...

Så fin! Jeg gleder meg til å sy noe av stoffet som ligger og venter på meg, og har og lyst å kombinere med turkis. Det var friskt og stilig!

baboo sa...

Du er så flink altså! Flott med turkis til stoffet ditt! Og de nye navnelappene er superfine! Hvor har du bestilt dem?

Gitte bortbytingen sa...

När man syr så fina saker är det MER ÄN okej att ge bort sådant i present!!! Gissar att de blev tokglada!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no