lørdag 21. mai 2011

Off season!?!

Vad kul och knäppt!
Jag jobbar på Sukker idag, designerkollektivet jag är med i i Trondheim. Det är en skön dag med soligt väder och massor av folk ute på Bakklandet. Rätt många som handlar och massor av trevliga människor.

Men vad köper de då på denna soliga vårdag? Jo, massor av Gekkomössor! Det kallar jag off season...

Sendt fra min iPhone

12 kommentarer:

grønn sa...

Sånn er jo sommeren i Trøndelag...luer er aldri off season ;-)
Jeg har ruslet i byen i dag, og observert to søte små med Gekkoluer på toppen :-)

Mimmi sa...

Samma känsla har jag vid försäljning - det överaskar ofta vad som är "i ropet".

Jag har ingen inbokat marknad under sommar och jag är så sugen. Nästa helg är det marknad som jag valde att avstå pga sommarförsäljning i butik, men nu ångrar jag mig. Det är så roligt att möta kunder. :-)

Mrs.Bao 包 sa...

äsch då, och du som precis börjat sy solhattar ju! haha...

Bringebær sa...

Jeg elsker Sukker på Bakklandet! Har bodd i Trondheim i fem år som student og var ofte innom dere...Tingene dine er herlige! Skjønner at mange blir fristet selv om det ikke er luevær ;)

Anna sa...

Mössor är alltid gångbart :o)

När det är sol vill man ju ha glass och ett superenkelt sätt att göra glass på finns här http://barnmatsburken.se/index.php?from=12

Anna sa...

Nu också med klickbar länk :o)

Seksti delt på Fem sa...

Fant bloggen din via Meis - og HALLO! Jeg jobber rett ved Sukker jo! (men er alt for sjelden innom). Håper det kommer solhatter der nede, da skal jeg nok komme meg innom, for 2-åringen trenger ny (storesøstrenes arve-solhatter har forsvunnet i en stor-städning tror jeg... hehe)

Gekko sa...

Så artig Grønn! Ikke at luer aldri er off season så klart, men at du så Gekkoluene irl! :-)

Mimmi: nästan förvånande att du inte ska stå på marknad!?

Mrs Bao :-D Haha, här är det verkligen högsommar ena dagen och sen höst den nästa. Eller så byter det flera gånger på samma dag. Jag får visst lära mig att ha med både solhatt och mössa i väskan! ;-)

Bringebær: så artig da! Håper du kommer deg til Trh og Sukker igjen snart da! :-)

Seksti delt på Fem: dette var litt artig for jeg har visst hørt snakk om deg før jeg, men Bakklandet er jo lite da ;-) Kanskje vi møtes der en gang snart? Solhatter er forresten på vei inn, kanskje til i morgen :-)

Seksti delt på Fem sa...

Stikker innom Sukker i morra tenker jeg. Er alltid innom på posten på hjørnet, og på fredager er jo Sukker åpent på vei tilbake.

Gekko sa...

Seksti delt på fem: hvis det er for å se på solhatter så er det ikke sikkert de har kommet inn enda, jeg kommer dit for å forberede til Hagefesten på kvelden, men du vil kanskje komme på festen på kvelden? :-)

Seksti delt på Fem sa...

Skal dere ha hagefest? Så moro - lykke til - det blir sikkert moro!Vet ikke helt om jeg tør gå på fest hos ukjente, men takk for tilbudet. Jeg stikker nok innom på vei hjem fra jobb jeg, er solhattene der, så er de der :) Hører jeg noen snakke svorsk regner jeg med det er deg, haha

Seksti delt på Fem sa...

Skal dere ha hagefest? Så moro - lykke til - det blir sikkert moro!Vet ikke helt om jeg tør gå på fest hos ukjente, men takk for tilbudet. Jeg stikker nok innom på vei hjem fra jobb jeg, er solhattene der, så er de der :) Hører jeg noen snakke svorsk regner jeg med det er deg, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no