onsdag 13. mai 2009

Snart!


Mitt liv står på paus denna ena veckan, av skäl som inte har något med bloggen att göra. (Det är inget farligt bara vardag). Urbota trist att jag inte får sytt för huvudet svämmar över av idéer och sylust och listan över saker att sy är längre än lång!
Men vissa saker går helt enkelt före. Ett snabbt blogginlägg hinns dock med!

Tänkte bara visa en mössa som hamnade i Lund i mars, nu kommer den i bloggen helt off season (fast vädret här kräver mössa på mina barn). Ägaren till mössan har visst åkt till Malaysia så mössan används väl knappast just nu men de verkar ha blivit nöjda, mars är ju fortfarande mösstid, det är ju bara jag som dröjt med att få ut den i bloggen.
Tyget är det sköna elefanttyget från Stoff och Stil. På bilden testar Mille mössan, han verkar inte helt glad. Kanske han förstod att det inte var han som skulle få mössan?

Sen längtar jag efter maj månads tyghappening! Nya färgställningar i det sköna kanintyget från JNYdesign. Av alla sköna retrotyger vi sett i Sverige så är nog de brandgula kaninerna min stora favorit, jag undrar om inte en av de nya färgerna kan slå de? Längtar!!!


6 kommentarer:

anna sa...

Åh så snygg!! Älskar det där tyget!

SiriR sa...

Søt lue og herlig stoff som er på vei!!

plyschmyran sa...

Jag gillar också tyget. Söt pojke!

LillaBarn sa...

Gullig!!
Tänkte höra med dig, eftersom jag inte förstår ett smack Tyska, hur man betalar på Michas Stoffeke? Har kollat runt lite, men hittar ingen liten Paypal eller visa payment någonstans... De har himla fina tyger iallafall...
Tack, och ha en jättetrevlig helg!!

Thea sa...

Haha, ja, det är bergis för att mössan inte är till honom!

Tokfina tyger från Jenny... Vill ha!!

Gekko sa...

LillaBarn: förlåt att jag dröjt med svaret, har helt glömt bort det! Man får ett mail med betalningsuppgifter efter att man skickat beställningen. Inte så lätt att förstå om man inte pratar tyska. Britta som jobbar där är norska så henne är det ju rätt lätt att prata med om du vill maila frågor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no