mandag 21. februar 2011

Mönsterförsäljning

Efter en hejdundrande bra helg på Syfestivalen är jag nu hemma igen.
Det är nästan konstigt. Nu har jag haft workshops på Syfestivalen och stått i JNYdesigns monter tre Syfestivaler på raken, så jag tycker jag börjar få bra rutin på det. Men varje gång är det en riktig urladdning! Jag lever och andas för det under helgen och sen när jag kommer hem måste jag ladda om.

Kvällens omladdning har bestått i att jobba med min nya webshop, som jag hoppas bli färdig med snart! Där kommer mina kläder, mönster och tyger finnas.

Nu har jag lagt ut mitt mössmönster till försäljning här i bloggen. Du hittar det under fliken Mönster överst här i bloggen. Det var en rykande åtgång på mönstret under Syfestivalen och jag kommer komma med en bildguide på hur jag syr mössor snart.


På bilden ser ni JNY-Jenny, jag sydde kläder åt oss i montern under helgen och här ser ni hennes tunika i hennes nya blockrandiga tyg i brunt och vitt. Den är sytt ur mönstret Bohemian från Ottobre Dam, det sista damnumret i 2009 tror jag.

Jag har gjort några enkla förändringar i mönstret, längden är lite längre och jag har använt kantband i stället för fåll i halsen. Sen fick den inga fickor. Bilden är väl sådär, den togs med mobilen i ett dåligt upplyst hotellrum. Malins tunika fastnade aldrig på bild. Mina två får väl visas så småningom om jag bara får tagit någon bild på de.

6 kommentarer:

dajj sa...

Hihi, ja att varva ner/ladda upp med att arbeta med en webbsida verkar nästan galet ambitiöst! ;)

Modellen ser jättefin ut. Har du förändrat även på bredden? Tycker aldrig att de där mönstren är särskilt träffsäkra varken i bredd eller längd nämligen...

Gekko sa...

Ja, det blev nog inte så mycket nedvarvning... Mer uppåtjack och småirritation :-D

Jag använde str 36 till oss alla tre och det ble ju fint. Hade jag tagit 38 som kanske vore mer rimligt egentligen så hade de nog blivit alldeles för stora.

Åsa Tidqvist sa...

jag tycker verkligen det är otroligt roligt o spännande att få höra om dina framgångar, all lycka till dig och du förtjänar all framgång så hårt som du jobbar!
och fin top också ;)

GOBLIgobli sa...

Och de var ännu snyggare live! =)

Mimmi sa...

Ursnygg modell i ett fantastiskt tyg.

Själv har jag idag äntligen, äntligen fått till en länge planerad velourtunika till mig själv. Helnöjd, även om smådetaljer skall förbättras till nästa gång (som vanligt ;-) ).

Emma sa...

Jätte fin tunika!!! Hörre du, jag vill köpa ditt mössmönster. Kontakta mig på
emzon_gummsan@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no