fredag 18. februar 2011

Weekender bag


Just nu lever jag hektiska timmar i Stockholm med galet hektiska, intensiva och roliga dagar på Syfestivalen. Det är så kul att få träffa alla glada och tygtokiga människor som stannar till och slår av en prat! Första dagen är till ända och vi ser fram emot ytterligare två dagar på mässan!

Det jag skulle säga med detta inlägget är direkt relaterat till Syfestivalen förstås: resväskan.
Jag har länge velat ha en snygg weekender bag. Och dagen innan avfärd, mitt i allt stress med alla saker som skulle fixas råkade jag göra en till mig själv! Bra med en bra väska att packa i!

Väskan är sytt i ett vintage gardintyg som ingick min härliga tygskatt. Den har avsydda hörn, en kraftig dragkedja och ett vårigt grönmönstrat foder.
Tyvärr lyckades jag inte fotografera fodret, ni kan dock själva se det framför er om ni tittar på tyget till denna kjol.

Jag är så glad för att jag äntligen fick sytt en bra väska till mig själv, den känns lagom chique!

12 kommentarer:

Onomak sa...

Vilken jättefin väska! Tack snälla du för att du tog dig tid att visa kantbansvikaren till Cp:n! En coverpro blir helt klart nästa köp :)

Mimmi sa...

Du är väl totalt knasig! ;-) Sy en väska mitt i all stress. Underbar snygg iallafall! Hoppas ni får två fortsatta bra dagar.

Gekko sa...

Onomak: det var ju bara kul :-) Synd att jag inte hann mer!

Mimmi: jag vet, lite knasig var jag. Skyller på syabstinens och stress ;-)

Syserine sa...

Ååå, jeg vil väre der med deg...

Helena sa...

Supersnajsig väska verkligen!!! Du verkar göra som jag gör mest...sy behovsorienterat när andan faller på:)

Wimsan Mari sa...

Urläcker väska. Du är så himla duktig och det ser alltid så välgjort ut.
Önskar dig en fortsatt bra helg på festivalen. Skulle så gärna vilja gått på syfestivalen men bankkontot ville inte det. det är ju inte kul att gå om man inte har råd att köpa det man springer på, sen måste jag ju ta mig från Halmstad. Inte nästgårds precis ....

JuMel sa...

Fanstastiskt fin väska! Hade varit så kul att gå på syfestivalen men tyvärr var det inte läge för mig att ta mig dit även fast jag ska till Sthlm sön kväll:( Såg att någon köpt ditt ursnygga tyg med cirklar, kommer du att sälja det framöver och hur gör jag om jag vill köpa en bit?

Karinottilia sa...

Jättefin väska i ett härligt tyg! Synd att vi aldrig kom iväg på en gemensam lunch, men kanske nästa gång? Hoppas att försäljningen går riktigt bra idag och att många vill sy mössor! :)

MinaMirakel sa...

jätte fräckt tyg, väskan är ju vrålsnygg!/Åsa

Schmekko sa...

åh, så fin!!

Fru Björn sa...

Fin väska!! Och det var kul att träffa dig på JNYs monter igår. Hoppas att jag hinner delta i din workshop på nästa mässa. Den här gången lärde jag mig att stansa :-)

FridoLi sa...

Hej!
Träffade dig på Syfestivalen i lördags och berömde dig för en väska du sytt. Du förstod inte riktigt vilken jag menade och nu förstår jag varför- hihi, det var GOBLIS väska jag pratade om! Pinsamt!!
Vet inte varför, men jag hade fått för mig att det var du som sytt den och när jag såg väskan du sytt i detta inlägg tänkte jag bara "åh, nu har hon sytt ÄNNU en fin väska".
Snurriga jag! :-D
Det var i alla fall kul att träffa dig. Jag följer din blogg och du gör så mycket fint man inspireras av!! Förlåt att jag var så snurrig!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no