onsdag 16. februar 2011

Mössor och mönster

Syfestivalen nästa!
På fredag slås dörrarna upp för vårens (vinterns) Syfestival! Jag längtar redan! Även denna gången kommer jag medverka i JNYdesigns monter B07:21. Och även denna gången blir det workshops.
Nytt för i år är att vi syr mössor i workshopen, allt i JNYdesigns tyger.
Mitt egna mössmönster kommer även finnas till försäljning, både på mässan och även efteråt för ni som inte har möjlighet att vara där.
Vi har fått låna maskiner, bl.a Coverpro och Babylock från Janome.

Kom förbi montern och slå av en prat! Har du en syblogg eller har läst min blogg får du gärna berätta, det är så kul att få ett ansikte på ni som kommenterar och läser och på ni som står bakom alla andra härliga sybloggar!

7 kommentarer:

Hanne sa...

Hej,
är själv en outsider med alldeles nystartad blog och inte många som läser den. Men din har jag följt ganska länge och det skulle vara roligt att få ett ansikte på dig. Ska i alla fall gå på mässan.

Hanna sa...

Åh, jag är jätteintresserad av att köpa mössmönster! Kommer det mer info. på din blogg hur man går tillväga om man vill beställa?

Marie sa...

Hoppas verkligen att jag kommer komma iväg till mässan och få komma förbi er och klämma/känna och vara med på workshopen!

Jenny sa...

Åh, vad roligt det hade varit att gå på den mässan! Tyvärr är det liiite väl långt... Låter bra med mössmönstret, jag får inte riktigt till mina tycker jag.

InaIda sa...

Jag tänkte kika förbi :)

Smilla sa...

Jag kommer förbi på fredagen, jag har en liten liten blogg men kikar ofta på era "stora" bloggar ;)

Erika sa...

Jag är har letat länge efter ett bra mössmönster & dina mössor är så fina <3 Ska tyvärr inte gå på Symässan, men vill jätte gärna köpa ditt mössmönster =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no