mandag 7. november 2011

LilladillaNoen som har sett Top Model? Jeg hadde nok blitt kastet ut med hodet først om jeg hadde sendt inn disse bildene. (Om jeg ser langt bort fra alle andre grunner til at jeg ikke skulle søke og ikke skulle komme med...) Snakk om å ikke klare å stå i ro og posisjonere kroppen! Og da behøver jeg jo ikke engang å tenke på hvilke grimaser jeg skjærer siden jeg klipper bort det meste av ansiktet!
Takk og lov at jeg hadde tålmodige liksomfotograf Ingrid på laget! Og så var det vel fint med vår nye tapet i bakgrunnen?

Men nå er det jo ikke bildene av meg selv jeg skal snakke om. Derimot skal jeg vise fram genseren jeg har brukt flittig siden september.
Ganske knæsj ikke sant? Ihvertfall om man liker lilla og rynk!
Genseren er sydd i lilla viskosejersey. Den har kantebånd i samme jersey i halsringningen, og ser du godt etter ser du at ringningen er nesten firkantet. Armene har masse puff øverst og en del vidde hele veien ned, nederst samles de i en mansjett sydd på som en bred ribbavslutning i samme jersey.
Nederkanten har lilla fald.

Som sagt bruker jeg genseren flittig, men skulle jeg sy den igjen skulle jeg gjøre den smalere og kanskje 1 cm kortere. Problemet er bare at jeg ikke har noe mønster. Jeg tok utgangspunkt i Ottobre Creative Workshops t-shirts for voksne og forandret veldig mye. Armene er tegnet om helt fra grunnen. Og jeg kan ikke helt si at jeg vet hvor mønsteret er, eller om jeg i det hele tatt tok vare på det. Kanskje ikke så lurt...


13 kommentarer:

Ingrid sa...

Genseren er kjempefin! Og modellen også! :)

TinaF sa...

Veldig, veldig fin! Sånne gensere er gull :)

Jubel sa...

Finfin genser!
Hvordan får du det pent med viskosejersey i kantebåndsapparet? Synes det er så vanskelig...

Skapat av mig sa...

Supersnygg modell (både tröja och kvinna) och färg på tröjan, matchar bra med tapeten i bakgrunden!

Gekko sa...

Takk! :-)
Vi valgte såklart tapet ut fra hvilken genser jeg hadde på meg! ;-D

Jubel: det synes jeg også, at det er vanskelig altså. Denne gangen gikk det veldig bra og tidligere ganger har jeg kanskje ikke vært helt fornøyd på første forsøket. Jeg tror at jeg prøvde å strekke båndet så lite som bare mulig. Og så legger jeg alt fokus i støtteholde båndet og legge det pent inn i føreren. Og så er det sikkert en treningssak, for det har blitt bedre for hver gang! :-)

MinaMirakel sa...

Underbar fär på en jättesnygg tröja!/Åsa

Gryda sa...

Så fin den var! Den satt veldig fint på deg også.

SiriR sa...

He, he, syns du ser kjempebra ut på bildene jeg:)

Stilig genser og stilig tapet!

Gekko sa...

SiriR, det er en grunn til at jeg har klippet bort grimasene. :-D Strekker på halsen, spriker med fingrene, gjør grimaser og klarer ikke å stå stille. Stakkars fotografen har litt av en jobb!
(Og det høres ut som at det er et barn man tar bilde av...)

NorppaStiina sa...

Vacker! Och fina bilder. :)

Eli sa...

Kjempefin både genser og modell!! Det med lilladilla må være noe genetisk... ;-)

Gekko sa...

Hehe, Eli tuller du? ;-) Tre generasjoner nå... Og du har vel tenkt på hvilken farge på tapeten vi har? Det var mannen i huset som foreslo det! :-D

Eli sa...

Kult at han liker lilla så godt også :-) Tapeten ser også kjempefin ut, gleder meg til å se den live. Nå kommer vel julegaven vår fra i fjor til sin rette? :-)
Halsen på den lilla genseren var forresten veldig fin, likte fasongen på den! Og du kler veldig godt den lengden på gensere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no