fredag 19. juni 2009

Present, midsommar och (nästan) sol!


Okej, jag skulle ljuga om jag sa att vi har strålande sol och värme idag, men vi har faktiskt sett till solen! Och midsommar, det har vi ju! Vi firar med stora tjocka släkten och just nu är de allra flesta iväg för att hämta björk med traktorn och då passar jag på att blogga om den lilla presenten Man Mades son fick av oss idag i försenad födelsedagspresent.

Det är rätt svårt att sy till någon som själv har i stort sett de samma tygerna, fördelen är förstås att vi har ungefär samma smak och jag tror att jag lyckats ta reda på vad lilleman gillar också, blått verkar ju vara lite favorit som jag har förstått det. Jag lyckades lista ut (jag frågade rakt ut) om Jes hade köpt av JNYdesigns nya kanintyg i lime med blå kaniner på.

Byxorna är i trekvartmodell med mudd i midjan och vida muddar i bensluten. Perfekta till sommarens långa soliga dagar tänker jag! Fast just nu känns sol och värme lite avlägset...

Material:
Kanintyg i lime med blå kaniner från JNYdesign. Marinblå mudd från Stoff och Stil.


GLAD MIDSOMMAR!!!

10 kommentarer:

dillogdalla sa...

søt liten bukse!!!!

Maria sa...

Vad fina byxorna blev!
Glad midsommar till er alla!
Kram
Maria

Retro Elephant sa...

Snygga brallor!
//Lina

Anna-Snoddas sa...

Jättesnygga! :)

MinaMirakel sa...

Fina brallor!/Åsa

anna sa...

Supersnygga!!

Jes sa...

Byxorna är superfina & de passade perfekt på K, kanin tyget va superfint, & extra roligt att få eftersom jag inte köpt den färgställningen själv & den va superfin "live" ångrar att jag inte köte den själv. K vart mycket förtjust i sina byxor, så TACK för de jättefina byxorna Gekko :) & Tack för en härlig midsommar tillsammans med tjocka släkten .) & mycket sol fick vi idag blev det grill middag ute i det gröna så vädret kan vi inte klaga på.

Mockolini sa...

Snygga!! De tyget är så härligt =)

Doris_Assar sa...

Jättesöta!!
Kul med blöjorna nedan också, hahaa... tror jag skulle få kämpa med att få min sambo att sy!? Men kanske värt ett försök ;-) Men jag förstår det där med att man inte vill gå undan och sätta sig och sy den enda barnfria tiden man har. Därför har jag belamrat vardagsrumsbordet med mina maskiner :-D ;-)

Gekko sa...

Tack själv Jes:-)
Doris: jag hade också hela maskinparken i vardagsrummet förut men plockade aldrig undan mellan varven så nu sitter jag i vårt lilla sovrum. Trångt och ensamt. Syr klart mindre!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no