mandag 10. september 2007

Bilväska till alla leksaker


Jag blev så inspirerad när jag såg KnåpModerns dagiskasse. Snygg! Och sen gillade jag den bra och detaljerade förklaringen till den. En sån kasse behöver vi, fast till att ha i bilen så vi kan samla alla Gullklumpens leksaker. Vi kör ju så sjukt mycket bil, till Norge är det 70 mil en väg. Denna veckan ska vi först till Göteborg och Skåne innan vi vänder norrut mot Norge. Stackars Gullklumpen (och hennes päron). Men nu får hon en fin kasse att ha alla billeksaker i iallafall!

Det lär inte bli så många nya alster här på en dryg vecka kanske, vi ska som sagt resa mycket. Fast vem vet, jag kanske knåpar i Norge? Sen har jag en present som inte lagts in i bloggen än. När den har lämnats i Göteborg imorgon eller när det blir så lägger jag in den!

Mönster: KnåpModern
Material: Blått Pippityg från Åhlens, röttrosa bomullstyg som foder från Ikea, röd snedslå. Turkost dubbelvikt namnband fäst under snedslån. Kassen är ju vändbar men inte kan Pippi bli foder?
Glädjesmoment: Bra beskrivning så det behövdes inget tankearbete, bara att köra! Skönt när man inte har så mycket tid och vill få den klar!
Tråkigt: Inget alls!
Maskinval: Overlockade ihop allt frånsett kantbandet som syddes fast med en söm genom alla lager. Snabbt och enkelt!

4 kommentarer:

Thea sa...

Hihi, jag var precis inne på knåpmodersn blogg och såg hennes väska och blev sugen på att göra en också!

Snyggt med Pippityget!

Trevlig semestser!

Tyrvi sa...

Bra med bilväska! Jag gillade också kassen men viste inte vad jag ska ha en till, kanske även vi behöver en bilväska även om vi inte åker så mycket som ni :-)

Jes sa...

Väskan blev jättebra, har oxå funderat på att sy en :) Man kan ju nästan inte låta bli med en sån detaljerad beskrivning

Gekko sa...

Väskan rekommenderas! Den fungerade utmärkt på vägen till Göteborg iallafall, det var faktiskt den minst komplicerade långresan vi gjort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no