lørdag 29. september 2007

HTML

Min syster med flera är här och hälsar på från Norge. Syrran är datorexpert så nu har jag fått lära mig att koda i lite av länkorna till höger. Om det är någon länk som inte funkar är jag tacksam om ni säger till!

Det blir inte så mycket sytt under helgen men jag har ett par färdiga alster som väntar på att fotas - håll tillgodo!

8 kommentarer:

Thea sa...

Vad bra, då vet jag vem jag ska fråga... Jag har försökt lite, och tycker det är riktigt kul. Men det är såklart inte helt fel med en privatlärare.

Gekko sa...

Visst är det roligt! Men jag kan inte så mycket, har bara precis börjat förstå poängen! Kul dock att kunna (försöka) ändra i bloggen så att jag får det som jag vill!

SNUX sa...

Jeg har kodet mye av min blogg selv- har en veldig bra bok som heter "SAMS teach yourself HTML and XHTML" av Dick Oliver og Michael Morrison som de sikkert har på Amazon. Liker den kjempegodt, og den kan virkelig anbefales hvis dere synes sånt er moro!

Gekko sa...

Takk for tipset snux! Skal se om den finns på biblioteket her. Har tenkt på det i din blogg at du har andre lösninger enn meg på visse ting...

Thea sa...

Då kanske du kan berätta för mig sen, varför styckesindelning, textbredd och radavstånd blir så olika i olika stycken. Blogger har verkligen ingen vidare textredigering...

Gekko sa...

Jag har märkt att det blir konstigt med styckeindelning och sånt när jag änvänder Explorer men aldrig med Mozilla. När jag blivit expert om 7 år ska jag förklara varför;-)

SNUX sa...

Akkurat det har nok mest med nettleserene å gjøre, tror jeg. Og de som programmerer dem. Forresten kult at du har lagt inn target-blank på linkene dine (at de kommer opp på ny blank side), det har ikke jeg giddet enda. :) Veldig smart:).

Gekko sa...

Snux: jeg er veldig fornöyd med akkurat det!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no