fredag 21. september 2007

Julafton återigen!


Vi har varit borta hemifrån i en dryg vecka nu. Då vi kom hem igår kväll, trötta efter en tio timmar lång bilresa väntade ett nytt paket från jnyjesign! Gud vad glad jag blev!!! Tack Jenny!!

I paketet låg ett litet utval av Jennys snygga kläder, en guldtröja, lite utställd, ett par fodrade sebrabyxor, en rosa mössa och en rosa t-shirt med Jennys skidåkartryck och ett häftigt pannband (det heter säkert något annat men jag kan inte komma på vad det skulle vara). Det fanns även en häftig brun mössa med fleecefoder och knyt med en döskalle på, men den snodde min sambo med sig när han och Gullklumpen åkte till Östkusten för att segla idag. Så den fastnade inte på bild men blev mycket uppskattad!

Nu börjar det dra ihop sig med beställning av det retrotyget som vi vill reproducera! Om du är intresserad men inte har fått ut tummen att anmäla intresse än så hör av dig till jny_are@hotmail.com

5 kommentarer:

Flower´s sa...

Hej!

Kul att du lämnat avtryck i min blogg! Alltid lika roligt!

Vilket fint paket du hade fått, hon har verkligen en massa fina kläder.
Snygga zebra byxor! Jag köpte ett liknande tyg fast med komönster idag när jag var på stan med sonen, bara måste ha det!! Materialet är fuskpäls, och jag kan se framför mig vad mycket fint jag ska sy utav det. Det kommer troligtvis bli något mysigt till den lilla bebisen.Tänke lägga upp en bild på tyget, när jag upptäckte att min man tagit med sig vår camera på sin fiskeresa till Åland i helgen. Typiskt!
Jag har gjort en beställning av retrotyget, ska bli jättespännande.

Ha det bra!
Ps. Du syr verkligen jättefina kläder!

Jes sa...

ÅÅÅ vilka mysiga kläder. Man blir aldrig förstor för paket :)

Gekko sa...

Visst är det kul med paket! Sen är hennes kläder så välsydda!
Komönster låter häftigt, flower´s. ska bli kul att se resulatet! Min sambo tog med sig vår kamera också, men vad tur är har vi numera en gammalkamera som duger till att ta stillbilder på kläder om inte annat:-)

Carolina sa...

Förstår att du blev glad! Jättefina grejer och extra roligt när det är välsytt.

Cecilia sa...

Huva vad du blir bortskämd med fina saker :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no