onsdag 7. november 2007

Min underbara hemlis!


Jag gick som vanligt ner till brevlådan för att läsa posten till lunch. Och vad hittar jag? Mitt hemliga paket! Så grymt spännande, kunde knappt äta!!

Min hemliga vän har varit mycket generös! Två stoooooooora tygbitar, tygstycken ska jag nog säga... En brun trikå av en tjock och skön kvalitet, och denna biten är stor! Extra bra med denna bit är att det är en helt annan sorts brun än den jag har hemma. Sen är det en underbar (och också stor) bit grön velour. Det är den som syns till höger i bilden och som underlag på bild nr 2. Färgen kommer inte alls till sin rätt på bilden ovan, den är jättefin! Sen finns det ett par sköna muddbyxor till Gullklumpen i lila velour med brun mudd, tror de kommer funka bra i storlek men att hon kan växa i de länge. Precis som jag gillar det! I det trevliga brevet som följde med står det att det även var tänkt ett par muddbyxor till Mille men det behövs ju verkligen inte, med ett sånt innehållsrikt paket!
I bandväg finns det tre olika sorter, svart och grön snedslå och ett jättehärligt brunt satinband, det verkar vara väldigt mycket av banden också. Det spinner redan lite planer för de i mitt huvud. Sen har min hemliga vän även skickat med ett paket knappar i matchande grön färg till snedslån, de är jättefina! Det finns även ett paket lyxigt kaffe och en fantastiskt fin nåldyna! Precis i min stil!

Detta inlägg är verkligen fullt av utropestecken men jag känner mig bara så glad och upprymd, tack min hemliga vän!
Jag gissar att det är Majtjho som är min hemliga vän, rätt eller fel?

12 kommentarer:

Hemsytt sa...

Vilket fint paket, underbara färger på tygerna. En nåldyna skulle jag oxå behöva, nästa syprojekt kanske.

Gekko sa...

Nåldynan var verkligen jättesnygg och bra! Har suttit och använt den just nu! Jag visste faktiskt inte att jag behövde en till men nu kände jag hur skönt det var att ha en nåldyna vid varje maskin. Måste alltså göra en till nåldyna till mig själv, har ju 3 symaskiner:-)

Snux sa...

Åh, jeg også vil ha nålepute!!! Jeg har sett noen fine, det går kanskje an å sy en selv:)?

Kjempefine ting du har fått:) Jeg er misunnelig...

Doris Daisy sa...

Åh vad fina grejer! Skitfina (får man säga så?) färger!!
Hema igen, allt bra. Tack för att du finns!

Gekko sa...

Snux: jeg har sett en beskrivning på hvordan man lager en nålepute men husker ikke hvor. Skal si fra hvis jeg finner den! Skjönner godt at du er misunnelig:-)

Doris: vad skönt för er att ni är hemma igen, blev lite orolig där!

Majtjho sa...

Så kul att du blev glad för ditt paket. Det är alltid lika kul att skicka paket som att få paket.

Gekko sa...

Majthjo: jag är verkligen jätteglad för det! Ska strax prova byxorna på Gullklumpen, tänkte se om jag får till en bild.

Thea sa...

Vilka jättefina presenter! Förstår att du höll på att sätta lunchen i halsen!

Anonym sa...

Jag vill också vara med på hemliga projektet nästa gång! Måste bara fixa en blogg först.....
//Annika (frekvent sybloggsläsare)

Gekko sa...

Annika: vad roligt! Om du vill vara med på bytet så skicka ett mail till hemligahemlis@gmail.com och ställ dig i kö... Det känns tråkigt men jag tror att vi bestämde oss för att begränsa deltagarantalet lite. Det blir så mycket jobb annars, särskilt innan vi lärt oss. Men det är säkert någon som hoppar av och först till kvarn gäller! Hoppas att du startar din egen blogg snart, för jag blev nyfiken på dig!:-)

Jes sa...

vilket underbart hemlispaket du fått, underbart läckra byxor. Gillar färgen ännu en som lyckat hålla sig till temat (vilket inte jag gjorde). Vist blir man som barn på nytt när man får paket :)

Gekko sa...

Julafton juh! Blev också imponerad över tematrogenheten! Till och med knappnålarna som följde med (!) nåldynan var temaenliga i färgerna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no