lørdag 12. desember 2009

"Sukker" på landet

(Dette innlegget blir visst på norsk det...)
Jeg skal visst bli med på julemarked arrangert av gjengen bak designmarkedet Sukker! Det er utenfor Trondheim neste lördan, den 19. desember. Klikk på bildet for mer informasjon. Les også gjerne mer om Sukker her. Eller kom til fjöset der vi skal väre og se på all spennende brukskunst som kommer til å finnes der! Jeg gleder meg sånn!

7 kommentarer:

Karinottilia sa...

Lycka till! Låter som en riktigt speciell marknad!
Passar på att säga att "Oj vad du har utvecklats under dessa år du bloggat! Kikade igenom dina första inlägg och kan bara konstatera att du har gått från hemmapysslare till proffs på nolltid!
All lycka!

Doris_Assar sa...

Lycka till!
Snyggt du har fixat till bloggen också!! :-)

g u r o sa...

Åh, nei! Det var jo i dag, det!! Det skal vel ikkje vere i morgon også?? Det skulle eg gjerne fått med meg, men hadde heilt gløymt det, så dagen har gått med til juleverkstad med gode venner og pyssel her heime... Ikkje eit dårleg alternativ det heller, men...ja, eg skulle ha vore der! Håpar det var folksomt og vellukka, i alle fall!

Gekko sa...

Karinottilia: det är väl inte så ödmjukt att säga att jag håller med dig? De första inläggen känns nästan pinsamma.. Samtidigt hade jag då sytt rätt mycket och komplicerade kläder till mig själv men jag hade aldrig improviserat något.

g u r o: neida, det er neste lördag! Kanskje du kan komme og hilse på meg da? :-) Juleverksted höres deilig ut da!

od Andulky sa...

Spännande! Lycka till!!

Ninne sa...

Vilken fin ny banner! Gillade spegeln också!

g u r o sa...

Hihihi... ;) Jeg kommer på lørdag, jeg! Skal få med meg mann og barn også, så kan det bli en liten familieutflukt, for det skal visst være litt av hvert der! Gleder meg! -og kommer til å si hei, hvis jeg finner deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no