onsdag 26. september 2007

Sötnosar i hoodies!
Här kommer bilder på tre fina barn i sina hoodies. Alla tre är flickor, den översta är Jennys dotter med samma zebrabyxor som Gullklumpen fick därifrån. De två nedersta är beställningshoodies. Tack för att ni skickade bilder så jag kunde få se de på och visa fram de i bloggen! Ser att alla har lite att växa i genom vintern förresten.

10 kommentarer:

Jes sa...

Va fina de va på allihop :)

p.lu.to sa...

Verkligen snygga! Vad har du använt för möster?

Gekko sa...

Tack!
Mönstret är hemsnickrat, närmare beskrivning finns på http://gekko-attsyengecko.blogspot.com/2007/08/hst-in-da-hood.html

p.lu.to sa...

Okej! Måste säga att det är så kul att läsa allas bloggar och få tips och bli inspirerad, och nu dessutom att få dela med sig av vad jag själv/vi knåpar ihop!

Anonym sa...

Dem är ju så fina hoodisarna. Måste erkänna att jag var lite tveksam till zebratyg men de byxorna är riktigt sköna när man ser dem på.
/Klockarbarn

Botilda sa...

Så fina! Både barnen och hoddisarna. Kul med bilder av kläder som används - jag måste försöka få lite modellträning på min dotter ;-)

Gekko sa...

Botilda: ja här har jag ju haft turen att andras barn har varit snälla modeller. Det är ju oftast en kamp att få bra bilder!

Pluto: ju fler sybloggar ju bättre, aå mycket inspiration!!

Jes sa...

Såg på sjalbarn att du va intreserad av bärpåse. Jag har en bärpåse i fleece som en kompis sydde till mig. Jag tar med den, så får du låna den om du vill eller bara kolla hur den är sydd.

Gekko sa...

Schysst Jes! Det skulle vara jättebra!
Ska bli kul att se er förresten!

Jes sa...

desamma :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no