torsdag 6. desember 2007

"Norge meets retro" - mitt hemlispaket har kommit!Mitt hemlispaket har kommit och jag känner mig helt överväldigad!

Ett mycket genomtänkt paket helt i min stil med användbart pyssel och tyger som jag verkligen gillar! Och sen ett långt mysigt brev! Jag har haft en lite tuff dag i dag och var helt slut då jag kom hem, då värmde det extra med en sån mysstund!

Min hemliga vän har skickat en stor bit varm orange fleece och en underbar nougatbrun finecord som känns helt underbar i kvalitén. Som sybehör fick jag ytterligare två generösa tygbitar, en underbar bit rött retrotyg med vita blommor och vita tyget "Prinsen" med små guldkronor och prinsgrodar från norska Sandvika Veveri. Allt är precis i min smak!!!

Sen har min hemliga vän sytt två matchande plagg i rött och blått till Gullklumpen och Mille, båda med den norska flaggan påsytt! Mille får ett par muddhängselbyxor i str 56 och Gullklumpen en en hängselklänning i str 86, båda med fina storleksetiketter och en grymt proffsig finish. Min hemliga vän verkar inte behöva någon CoverPro med kantbandsmojäng för att få till kantningen snyggt!

I paketet låg även två snygga filtstjärnor som jag är väldigt glad för! Vi har inte julpyntat så mycket tidigare utan skall fira jul hemma för första gång och jag pyntar tusen gånger heller med hemgjorda saker med själ! Ett paket te låg även i paketet. Det doftar ljuvligt, jag tänkte överraska sambon med en kopp när Gullklumpen somnat!

Det var faktiskt inte så svårt att gissa vem detta var ifrån. Vem annars kunde det vara än Cecilia/Tygpärlor? Eller det vill säga, direkt när jag öppnade paketet slog två alternativ mig; Cecilia eller Thea. Fast efter att ha läst brevet och tittat igenom allt ordentligt en gång var jag fast i min övertygelse. Och då fick jag ju öppna det inslagna paketet (enligt instruks i brevet) - där låg en otroligt fin liten elefantnecessär med svedinlapp på! Så snygg och proffsigt sydd! Jag tror faktiskt att den kommer packas ner i min BB-väska!

10 kommentarer:

Thea sa...

Tack för den smickrande tanken att jag skulle sytt något så fint!

Förstår att du blev glad för de fina gåvorna. Smart med syskonkläderna, fina tyger och en toksnygg necessär! Svårslaget...

Anonym sa...

Ah, så fina grejer. Lyllos dig. Det är lätt att ångra i efterhand att jag backa de ur denna omgången.
//Klockarbarn

Solveig Lövendahl sa...

Vilka jättefina saker! Och vad generöst! Två plagg och en fantastiskt fin necessär. Grattis!

Jes sa...

vilket fantastiskt paket du fått, vilka jättefina tyger och vilka underbara kläder med norskaflaggan på supper :)

Gekko sa...

Ja, ni har väl redan förstått att jag är jätteglad och nöjd! Och känner en liten gnutta prestationsångest inför mitt paket...

Charleston sa...

Vilket härligt paket! :-)

Snux sa...

Hihi, det røde stoffet med blomster på, som er fra Marimekko, hadde jeg som gardin da jeg var liten! :) Jeg har faktisk akkurat den gardinen liggende i stoffbunken min nå:).

Gekko sa...

Jamen da vet jeg hvor jeg har sett det stoffet för, Marimekko altså? Hva skal du sy av det da Snux? Jeg har litt vanskelig for å bestemme meg, det er så fint!

Snux sa...

Aner ikke enda... Noe interiør-aktig tror jeg. :) Har sydd en del forkler i det siste (julegaver, så jeg kan ikke vise dem frem eller snakke om dem på min side:)), kanskje det blir et til. :)

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Vad fina saker du fått...Grattis till lill bebben som kommer snart! /Karolina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no