onsdag 19. desember 2007

En härlig vinterdag!


Ni kanske tror att jag ligger inne på BB med en liten Mille ute ur magen? Icke sa Nicke. Däremot ligger jag mest hemma i soffan och tycker precis lagom synd om mig själv med en dunderförkylning och vad som känns som världens störste mage! Så så mycket pysslande blir det inte. Däremot finns det några alster som väntar på publikation så ge inte upp mig! Jag väntar dels på att min hemliga vän skall berätta för omvärlden vad hon fått och dels på att vissa andra skall få sina presenter. Och så väntar jag givetvis på orken att pyssla lite. Jag har lite grejer på G som är nästan klara...

Så länge får jag lov att visa er hur fint det kan vara här vi bor, helt vitt trots att det inte är någon snö!

6 kommentarer:

SNUX sa...

Fatt mot! Nå er det jo bare litt over en liiiten uke igjen!! Jeg synes du er superflink!

Håper du ble feiret behørlig i går i hvertfall:). Frokost på sengen og sånn?

Anonym sa...

Hei! Fikk denne adressen av mamma. Har virkelig kost meg med å å lese den og se bilde av deg og Gullklumpen, samt tantebarna dine. Du er virkelig flink og kunstnerisk! Stor mage ja! Kan nesten måle seg med meg da jeg gikk med tvillingene. Ønsker deg lykke til med fødselen! Og en God Jul og et riktig Godt Nytt År" Beste hilsner fra Unni

Anonym sa...

Åååå, nå kan nedtellingen starte!
Tenk at du skal få en liten bebis! Og i jule/nyttårstider i tillegg. Det blir veldig koselig.

Lykke til med ventetid og fødsel! Vi gleder oss til å se bilder nykomlingen, og selvfølgelig flere bilder av Gullklumpen!

Stor klem fra Randi

Mimmi sa...

Åh, vad dåligt samvete jag får nu. Har för tillfället tokmycket att göra så kameran och webben har fått semester. Fixar bilder under dagen, det lovar jag!!!!!! Jag är iallafall dundernöjd med paketet, tro inget annat.

Gekko sa...

Snux: feiringen var det så som så med, var så forkjölt at det liksom ikke fanns overskudd til noe annet. Det får bli en annen gang!

Unni: så hyggelig at du stikker innom her og skriver et lite ord til meg! Er ikke Kari formingslärer forresten? Hun kan sikkert läre meg masse, synd at alle andre bor så langt borte!

Randi: takk skal du ha! Det er veldig spennende dager her akkurat nå! :-)

Mimmi: förlåt, vet var verkligen inte menat att ge dig dåligt samvete. Jag läste igenom vad jag skrivit och ändrade lite på orden. Stressa inte! Alla har ju mycket att göra före jul!

Thea sa...

Vilken superfin bild! Det är så kul att det dyker upp lite fina naturbilder på bloggarna också. Jag skulle också vilja bo på landet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no