onsdag 22. august 2007

Overlockbok

Ojojoj, hur kunde jag glömma att tipsa om detta?
Jag satt på Sysidan här förra veckan, faktiskt före overlocken kom in i mitt liv. Såg där ett tips om en overlockbok som skulle vara bra, och sagolikt billigt! Jag beställde den genast men det har strulat med att få den från förlaget vad det verkar. Idag äntligen fick jag leveransavisering på mailen. Så nu ska den vara på väg. Jag längtar! (Måste medge att jag är en teoretisk person, jag gillar att läsa mig till grejer...)


Boken heter "Sy med overlock" och är skriven av Tove Fevang. På AdLibris kostar den svenske översättningen 35 kr. Med B-post är porto gratis. Det tycker jag låter bra. För att komma direkt till boken kan du trycka här. Jag kan känna att det är värt att chansa på att boken är bra när man fått den rekommenderat och den är så galet billig.
Bilden är lånad från adlibris.se

5 kommentarer:

Thea sa...

Jag fick också aviseringen idag - väntar med spänning...

Florin sa...

haha, vad lustigt! Jag har oxå beställt den boken uatn att ha hört ett endaste ord om den... Passade på när jag ändå betsällde en massa kurslitteratur :-) Gissar att jag får en avvi imorgon... Spännande!

Gekko sa...

Den kom inte med posten idag:-( Det var kanske inte så sannolikt i och med att den skulle gå med B-post men ändå! Vill ha den nu! Just nu känns det dumsnålt att villa ha gratis porto, den kommer säkert inte förrän efter helgen ju!

L.A.WOMAN sa...

Jag har också beställt den här boken tilsammmans med en massa böcker till vår bokcirkel. Jag tog inte B-post då jag isf får hämta paketet mer än en mil längre bort... Fast det gick inte snabbare fast jag betalade för frakten, jag beställde den 14/8 och har ännu inte fått mitt paket... I veckan MÅSTE paketet dyka upp!!

Gekko sa...

Jag har gått och tittat i lådan varje dag i snart två veckor nu. Vill ju ha den GENAST!
Bra att vi är många som längtar samtidigt iaf:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no