tirsdag 7. august 2007

Världens bästa bibliotek!

Det finns en liten biblioteksfilial nära mitt jobb. Mitt lån på Gynthers "Nya barnkläder" har gått ut på stora biblioteket och någon annan har reserverat den. Då får man ju inte låna om så jag står här utan den boken jag använder mest.
Därför stack jag förbi lilla biblioteket för att reservera den själv. Då visar det sig att de har ett eget ex. Jag frågade om de ville sälja den men det gick inte utan jag fick den istället!! Ett av mönsterarken saknas så jag får väl låna om den andra boken och rita av lite mönster så småningom.

Tack världens snällaste bibliotekarie! Detta kan jag leva på länge!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Apropå luciakrona så fick jag ett länktips på var man kan köpa men de är tillfälligt slut.
http://www.russinet.se/default.asp?meny=1&s=9&i=2
/Klockarbarn

Anonym sa...

Apropå luciakrona så fick jag ett länktips på var man kan köpa men de är tillfälligt slut.
http://www.russinet.se/default.asp?meny=1&s=9&i=2
/Klockarbarn

Kerstin sa...

Gud, vilken tur du har! Jag har letat efter den boken i evigheter och här kan man inte ens LÅNA den på bibblan. :-( Så jag förstår att du kommer att leva på det där länge. Kul att det finns så snälla människor som bara ger bort en underbar bok även när de vet att man skulle ha betalt för den om de hade velat det. :-)

Gekko sa...

Gissa om jag lever på det! Idag hade jag en tuff dag på jobbet men det var en lätt match att bli glad igen mellan tagen. Det var ju bara att tänka på boken och snälla kvinnan!
Du får kika på loppis om du råkar hitta den där, och fråga äldre släktingar som sytt på sjuttiotalet och så. Mamma hade ju två av Gynthers böcker liggande! (vuxenboken och större-barn-boken)

Tack Klockarbarn! Jag har kollat in och ska fortsätta hålla utkik! Hoppas att du inte köper, du måste ju använda den snygga du sytt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no