fredag 31. august 2007

Vad är på gång i Gekkoland?

Jag väntar och väntar på min CoverPro, och i väntan på den har jag lite projekt på gång. Jag håller på att sy en vinterfodrad overall i storlek liten till kommande plutten i magen. Just nu ser den ut att blir riktigt söt! Sen håller jag på med ett hemligt projekt till en liten stjärna som rätt så nyligen föddes i Göteborg. Det projektet behöver CoverPro slutföra. Sen har jag ett par beställningar på hoodies som jag ska ta tag i. Och nu i helgen kommer moster och morbror och hälsar på från Norge. Så jag har rätt så många bollar i luften, men inget färdigt alster att visa fram, håll tillgodo!

12 kommentarer:

Thea sa...

Jag väntar så gärna!

MalinJohanna sa...

Jag väntar också gärna! Har rätt så nyligen fastnat för din blogg, men besöker den nu regelbundet. Dina hoodies är så fina!

Min egen fotodagbok planerar jag återuppliva imorgon, välkommen dit!

Jes sa...

Roligt med så många projekt på gång. Och va roligt att du fått så många beställningar på hoodis!!! Det är alltid roligt när andra tycker om det man gör. Du har inte funderat på att göra en i vuxen storlek? Tror modelen skulle passa även en vuxen. Funderar på att göra en både till mig & till K.

Gekko sa...

Malinjohanna, vad roligt med nya besökare! Hur hittar man till din fotodagbok då?

Det var ju verkligen en tanke med hoodie till vuxen! Fast först måste jag ju göra klart alla projekt...

Mimmi sa...

Du har en trevlig blogg och jag besöker den regelbundet. Jag har länkat till dig från min sida, jag hoppas det gick bra?

Gekko sa...

Klart det går bra Mimmi, jag har länkat till dig också =)

Jes sa...

Titta lite längre ner på din infosida där det strår vilken maskin du beställt och vad den kostar det är där nere du ser om den är skickad, bry dej inte om texten som står ovanför, så stod dt på min med fast coverpro vad skickad

Jes sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jes sa...

Glömde påmina om förklädsmönstret :)

Gekko sa...

Jes: Det står så på min leveransstatus: "Din beställning är tyvärr inte skickad än". Sen står det inget mer på den sidan. Jag ringde idag, men då hade han som visste nåt gått hem för dagen. Han skulle ringa mig imorgon sa de.
*Håller tummarna för lite fortgång*

Jag ska fixa mönstret!! Om det dröjer igen så säg till mig snälla för jag kommer nog inte ha ork ikväll. Har haft fullt upp med sammandragningar hela dagen =(

Jes sa...

Aj då sammandragningar, bara det inte blir som föra gången, du hade det ju så jobbigt.

Tyrvi sa...

Tja, själv orkar jag ju inte fota det som är klart och lyckas inte få klart det som är "nästan" färdigt så jag kan nog vänta. Men det verkar som att det kommer bli mycket fint att titta på snart i din blogg! Hoppas nya maskinen kommer snart :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Her syr Gekko!

Gekko har gått fra å være en syfreak på hobbybasis til å designe egne kolleksjoner og ta fram egne stoffer.
Da bloggen tok sin form i 2007 bodde jeg i Sverige og blogget på svensk. Nå har jeg tilhold i Norge og blogger på norsk.

Her i bloggen er det mye fokus på hva jeg syr og hvordan jeg gjør det.
Gekko har kleskolleksjon i flere butikker og selger stoffer fra egen nettbutikk samt forhandlere utenfor Norge.
Besøk gjerne nettbutikken for å se mer!
www.gekkobarn.no